ALCATEL ONE TOUCH lanceert Idol Mini: mini smartphone met maxi prestaties

Maandag 9 september 2013 — Brussel, 9 september 2013 – ALCATEL ONE TOUCH bewijst dat je grootse dingen kan halen uit kleine doosjes met de lancering van de IDOL MINI. Deze jongste telg uit het IDOL-gamma is een smartphone met topprestaties die bijzonder goed in de hand ligt en meteen toegang geeft tot e-mail, sociale netwerken, muziek en spelletjes …
 

Amper 7,9 mm dik, biedt deze multimedia smartphone IDOL MINI een behuizing van geborsteld aluminium, verkrijgbaar in verschillende kleuren, en een tot in de puntjes verzorgd design, tegen een zeer betaalbare prijs.

 

Het IPS-scherm van 4,3 inch levert kleuren met een hoge precisie en een zeer grote invalshoek op. Verder beschikt dit toestel over Full Lamination, zodat er geen enkele barrière meer zit tussen de aanraakgebruikersinterface en het scherm, want een ongekend snelle reactiviteit oplevert.

 

Met zijn Dual Core 1,3GHz processor en de laatste versie van het besturingssysteem van Google, Android 4.2, biedt deze elegante IDOL MINI gebruikers die houden van design en technologie een makkelijke en snelle toegang tot het web en tot multimedia content, om het even waar ze zich bevinden.

 

Het is duidelijk, achter het kleine uiterlijk van de IDOL MINI gaan grootse verrassingen schuil!

 

De IDOL MINI is verkrijgbaar vanaf half oktober bij onder meer Mediamarkt, Vanden Borre, Fnac, The Phone House en Euro Center. De adviesprijs voor dit toestel is 149,99 euro.