ALCATEL ONE TOUCH stelt ONE TOUCH IDOL X voor tijdens IFA 2013 in Berlijn in september

Maandag 12 augustus 2013 —

Brussel, 12 augustus 2013 – Het nieuwe smartphone topmodel van ALCATEL ONE TOUCH, de ONE TOUCH IDOL X, wordt aan het publiek voorgesteld tijdens IFA 2013, een toonaangevende elektronicabeurs die doorgaat in Berlijn van 6 tot 11 september 2013. De ONE TOUCH IDOL X zal zeker gebruikers aanspreken die houden van goede smaak, uitmuntend design en de beste prestaties tegen een attractieve prijs!
 
Nu het maken van foto’s met smartphones een hoge vlucht neemt, biedt de ONE TOUCH IDOL X, die is uitgerust met een fototoestel van maar liefst 13.1 Mégapixels, de mogelijkheid om foto’s over de volledige 5 inch weer te geven, de maximaal haalbare grootte. Dankzij de Full Lamination technologie is er geen ruimte tussen het LCD-scherm en de gebruiksinterface. De verhoogde lichttransmissie garandeert optimale prestaties, zowel aan de binnen- als buitenkant. De In-plane Switching (IPS) technologie biedt een ongekend grote zichtbaarheid, tot een hoek van meer dan 170 graden, ongezien op de markt. De gebruiker heeft dus steeds een helder beeld op zijn toestel met precieze, coherente kleuren en dat vanuit om het even welke gezichtshoek.
 
Met zijn schitterende scherm van 5 inch full HD IPS, zijn finesse en krachtige processor (quad-core 1.5 GHz), gaat de ONE TOUCH IDOL X voor perfecte kwaliteit.
 
De ONE TOUCH IDOL X springt meteen in het oog. De geslaagde vormgeving zorgt ervoor dat dit staaltje technologie met een Full HD scherm, volledig over 5 inch, de grenzen verlegt, want het toestel is zo ontworpen dat het amper 6,9 mm dik ik is. Ergonomisch en toch strak; bij deze smartphone is aan elk detail gedacht voor een handig en eenvoudig gebruik.
 
Het toestel is beschikbaar in diverse aantrekkelijke kleuren, kortom de ONE TOUCH IDOL X is een niet te missen toestel! Adviesprijs: 299,99€ incl. BTW (versie dual sim).
 
IFA 2013
ALCATEL ONE TOUCH is present op de beurs IFA 2013, een wereldwijde elektronicabeurs voor het grote publiek, die doorgaat van 6 tot 11 september in Berlijn en waar precies de ONE TOUCH IDOL X. wordt voorgesteld. “De toestellen die wij voorstellen tijdens IFA tonen onze wil om elke dag met vernieuwende technologie te komen die de verwachtingen van de gebruikers overtreft”, zegt Alexis Dard, Country Manager van ALCATEL ONE TOUCH Belgium. Het publiek kan de toestellen van ALCATEL ONE TOUCH bewonderen in Hall 21b van de beurs.
 
 
Over ALCATEL ONE TOUCH
ALCATEL ONE TOUCH ontwikkelt en verdeelt wereldwijd een groeiend gamma mobiele en internetproducten die ontworpen zijn om zo uniek te zijn als hun gebruikers. ALCATEL ONE TOUCH, één van ‘s werelds 10 grootste producenten van mobiele telefoons en één van de sterkst groeiende, vereenvoudigt de toegang tot de hedendaagse mobiele levensstijl dankzij kleurrijke en gebruiksvriendelijke toestellen uitgerust met technologieën die gebruikers het meest nodig hebben en dit aan aantrekkelijke prijzen. 
 
ALCATEL ONE TOUCH is een merk van TCL Communication, een privé-bedrijf dat genoteerd staat op de beurs van Hong Kong (2618.HK) en dat eigendom is van TCL Corporation, één van ‘s werelds grootste bedrijven in de sector van consumentenelektronica. 
 
Het merk ALCATEL staat al 20 jaar lang synoniem voor ononderbroken innovatie en kwaliteit in de sector van mobiele telefonie voor het brede publiek. Het smartphone-gamma ONE TOUCH profiteert van deze kennis waardoor er unieke producten aan toegankelijke prijzen kunnen worden aangeboden. 
 
Voor extra informatie kunt u terecht op www.alcatelonetouch.com.

ALCATEL ONE TOUCH Idol X