ALCATEL ONETOUCH geeft Avicii fans een kans om te verschijnen in een nieuwe muziekvideo!

Brussel - ALCATEL ONETOUCH, een van ‘s werelds grootste smartphone merken, kondigt aan dat in samenwerking met DJ/producer Avicii, muziekfans de kans van hun leven zullen krijgen. In de wedstrijd gesponsord door ALCATEL ONETOUCH, genaamd Creëer Met Avicii, zal de Grammy genomineerde artiest fans uitnodigen om deel te nemen in de officiële Fan Muziekvideo voor één van zijn nieuwe liedjes. Vandaag lanceert ALCATEL ONETOUCH de website voor de wedstrijd: www.alcatelonetouchxavicii.com. Officieel begint de wedstrijd op maandag 09 februari 2015.

 

Wees creatief met AVICII

Mensen de mogelijkheid geven om hun creativiteit te uiten door gebruik te maken van technologie, en vooral muzikale technologie, is de reden voor de sterke band tussen de gerenommeerde DJ/producer — gekend voor zijn hits “Wake Me Up”, “Bromance” en “Levels” — en ALCATEL ONETOUCH, het opkomende internationaal mobiele telefoonmerk.

“De samenwerking met ALCATEL ONETOUCH verheugt me,” zei AVICII, ambassadeur voor de HERO en IDOL lijnen van het merk. “Deze smartphones brengen fantastische technologische ontwerpen en creativiteit naar iedereen.”

“De HERO en IDOL lijnen combineren doorgedreven multimedia elementen, stijl en creativiteit, wat hen uitgesproken instrumenten maakt voor werk en vrije tijd,” aldus Dan Dery, ALCATEL ONETOUCH’s Chief Marketing Officer. “We hebben dus de perfecte partner gevonden in AVICII, die genres en stijlen kan mixen om zo iets totaal nieuws te creëren.”

De Regels

In zijn nieuwe single “The Nights,” heeft AVICII het over hoe belangrijk het is om in het moment te leven. Fans kunnen hetzelfde doen door een video van drie seconden van henzelf te maken en deze dan op te laden op de wedstrijdwebsite. Van de inzendingen met de meeste stemmen zullen er 200 gekozen worden om de uiteindelijke Muziekvideo te creëren.

Wees creatief met de IDOL 2S

De IDOL 2S is ultradun, met een hoogwaardige geborstelde metallic afwerking. Toestellen met een zwarte kader rond het aanraakscherm hebben de keuze tussen een  Slate, Chocolate, Soft Gold, Dark Gray of Platinum Silver achterkant; voor de witte kader is de achterkant Pure White. De krachtige, snelle LTE quad-core processor ligt verborgen achter een helder high-definition beeldscherm. Perfect voor AVICII fans: de ingebouwde camera met videostabilisatie zal er voor zorgen dat de wedstrijdvideo’s van de fans schokvast zijn.

Met een hele reeks geavanceerde elementen, accessoires en bijhordende toestellen, is de HERO 2 veelzijdig bruikbaar. Iedereen kan zijn eigen gepersonaliseerde IDOL 2 uitvinden en zo hun unieke creativiteit de vrije loop laten.

 

Over ALCATEL ONE TOUCH

ALCATEL ONE TOUCH ontwikkelt en verdeelt wereldwijd een groeiend gamma mobiele en internet producten die ontworpen zijn om zo uniek te zijn als hun gebruikers. ALCATEL ONE TOUCH, één van ‘s werelds 10 grootste producenten van mobiele telefoons en één van de sterkst groeiende, vereenvoudigt de toegang tot de hedendaagse mobiele levensstijl dankzij kleurrijke en gebruiksvriendelijke toestellen uitgerust met technologieën die gebruikers het meest nodig hebben en dit aan aantrekkelijke prijzen.

ALCATEL ONE TOUCH is een merk van TCL Communication, een privé-bedrijf dat genoteerd staat op de beurs van Hong Kong (2618.HK) en dat eigendom is van TCL Corporation, één van ‘s werelds grootste bedrijven in de sector van consumentenelektronica.

Het merk ALCATEL staat al 20 jaar lang synoniem voor ononderbroken innovatie en kwaliteit in de sector van mobiele telefonie voor het brede publiek. Het smartphone gamma ONE TOUCH profiteert van deze kennis waardoor er unieke producten aan toegankelijke prijzen kunnen worden aangeboden.

Voor extra informatie kunt u terecht op www.alcatelonetouch.com.  

 

Contacteer ons
Over Blue Chilli

Blue Chilli
Rue d'Alost - 7-11 - Aalststraat
1000 Bruxelles/Brussel