ALCATEL ONETOUCH HERO 8: 8-inch tablet met octa-core performance en multi-pole connectiviteit (4G)

Neem je woonkamer gewoon mee: de HERO 8 tablet is ideaal voor gaming, het streamen van films, downloaden van video, internetten en meer - bij superhoge 4G snelheden. En de compatibiliteit conform de industrie-standaarden garandeert onbegrensde connectiviteit.

IFA, Berlijn – ALCATEL ONETOUCH introduceert de HERO 8 tablet met 4G, de nieuwste tablet van de HERO familie. 

Met slechts 7,3 mm en een gewicht van 310 gram is de HERO 8 een van de dunste en lichtste tablets op de markt. De stijlvolle aluminium behuizing is afgewerkt met een breed, comfortabel 8-inch display.  

De elegante HERO 8 matcht met de prestaties

De supersnelle octa-core processor zorgt voor soepele muziek en video streaming; downloaden van apps en films gaat razendsnel.

Een high-performance, multi-use tablet voor het hele gezin

Het 8-inch display sluit reflectie uit, waardoor de HERO 8 met haar 4G  hét perfecte medium is om films en video's te kijken, voor gaming en om te internetten.

Multi-pole connectiviteit voor meerdere gebruikers

De HERO 8 is een Miracast-gecertificeerd apparaat dat gebruikers in staat stelt om video of audio-bestanden op de tablet rechtstreeks op een tv of monitor over te brengen - draadloos en zonder router. De tablet kan ook als een universele afstandsbediening gebruikt worden met de TV-Mate functie. De verbindingsmogelijkheden maakt de HERO 8 tot het centrum van een ‘connected home’.

De connectiviteit van de voice-call-enabled HERO 8 strekt zich uit tot Bluetooth-telefoons, hoofdtelefoons en luidsprekers. In feite is de HERO 8  compatibel met elk 4G-, Wi-Fi- of Bluetooth-aangesloten apparaat.

Een slim ecosysteem

Zoals past bij een ALCATEL ONETOUCH toestel wordt de HERO 8 geleverd met een breed scala van innovatieve accessoires. De pin-interface maakt het mogelijk om verbinding te maken, bijvoorbeeld met de MagicFlip LED, die met een LED-waarschuwing de gebruiker informeert over inkomende e-mails of andere meldingen.

Met de zeer compacte Sidekick 2 kunnen gebruikers op afstand de tv, muziek en nog veel meer bedienen. De Sidekick 2 fungeert ook als een uitbreiding op de tablet en geeft gebruikers toegang tot berichten, lijsten met contactpersonen en meer.

Met deze functies, accessoires en aanverwante apparaten, staat ALCATEL ONETOUCH garant voor een veelzijdige ervaring door connectiviteit met meerdere schermen. Iedereen kan zijn eigen aangepaste HERO 8 creëren die aansluit op hun perfecte ervaring.

De HERO 8 zal in het vierde kwartaal van 2014 beschikbaar zijn met een verkoop adviesprijs van 339 euro.

 

Technical specifications

CHIPSET

Octa core, MTK 8392+ MTK 6290 (LTE)

MODEL

4G LTE, DL 150Mbps, UL 50Mbps

WIRELESS

802.11 B/G/N, Bluetooth 4.0

OS

Android 4.4

DISPLAY

8-inch full-HD display (1920 x 1200 pixels)  WUXGA

GEHEUGEN

2 GB RAM

OPSLAG

16 GB ROM, ook compatible met 8 of 32 GB

BATTERIJ

4060 mAh

AFMETING & GEWICHT

209 x 122 x 7.3 mm, 310 grams

INPUT/OUTPUT

MICRO USB, MICRO SD

CAMERA

5.0-megapixel

2.0-megapixel frontcamera

SENSORS

G-SENSOR, GPS

OVERIGE

Voice Call Enabled, IR, NFC (optional)

 

 

Over ALCATEL ONETOUCH

ALCATEL ONETOUCH ontwikkelt en verdeelt wereldwijd een groeiend gamma mobiele en internetproducten die ontworpen zijn om zo uniek te zijn als hun gebruikers. ALCATEL ONETOUCH, één van ‘s werelds 10 grootste producenten van mobiele telefoons en één van de sterkst groeiende, vereenvoudigt de toegang tot de hedendaagse mobiele levensstijl dankzij kleurrijke en gebruiksvriendelijke toestellen uitgerust met technologieën die gebruikers het meest nodig hebben en dit aan aantrekkelijke prijzen.

ALCATEL ONETOUCH is een merk van TCL Communication, een privébedrijf dat genoteerd staat op de beurs van Hong Kong (2618.HK) en dat eigendom is van TCL Corporation, één van ‘s werelds grootste bedrijven in de sector van consumentenelektronica.

Het merk ALCATEL ONETOUCH staat al 20 jaar lang synoniem voor ononderbroken innovatie en kwaliteit in de sector van mobiele telefonie voor het brede publiek. Het smartphone-gamma ALCATEL ONETOUCH profiteert van deze kennis waardoor er unieke producten aan toegankelijke prijzen kunnen worden aangeboden.

Voor extra informatie kunt u terecht op www.alcatelonetouch.com

 

Contacteer ons
Over Blue Chilli

Blue Chilli
Rue d'Alost - 7-11 - Aalststraat
1000 Bruxelles/Brussel