ALCATEL ONETOUCH introduceert de gloednieuwe GO-serie: GO PLAY en GO WATCH zijn klaar voor actie!

IFA, Berlijn – ALCATEL ONETOUCH, een van de snelst groeiende smartphonemerken, introduceert zijn gloednieuwe GO-serie. De GO PLAY en GO WATCH zijn ontworpen voor actieve gebruikers die altijd in zijn voor actie. Neem onderwaterfoto’s. Rol in de modder. Rave op muziekfestivals. Laat hem vallen vanaf anderhalve meter hoog. Het kan allemaal.

GO PLAY

 • Robuust design, schok-, water- en stofbestendig met IP 67
 • 8 coole kleuren met bijpassende, waterbestendige headsets
 • Leg coole dingen op je scherm vast en voeg een voice-over toe
 • Maak onderwaterfoto’s
 • Lange batterijduur – 20 dagen in stand-bystand, 8,3 uur gesprekstijd en 55 uur muziekafspeeltijd

GO WATCH

 • Robuust design, schok-, water- en stofbestendig met IP 67
 • Werkt op Android en iOS
 • Toon je emoties en deel ze met je vrienden
 • Notificaties – SNS, SMS, e-mail, telefoongesprekken en het weer
 • Lange batterijduur: 2-5 dagen bij gebruik
 • 100 procent te personaliseren met verwisselbare voorkantjes en polsbandjes

GO PLAY: waterproof!

Chill je even lekker op het strand, komt er een golf op je af. Splash! Je telefoon valt in het water. Geen probleem! Hij is waterbestendig. En dat niet alleen: je maakt er zelfs foto’s en video’s mee onder water. Gebruik de GO PLAY om je onderwaterplezier vast te leggen met zijn 8-megapixelcamera aan de achterzijde en 5-megapixelcamera aan de voorzijde.

Laat hem vallen, hij is schokbestendig!

Water-, stof- en schokbestendig. Sta je in een drukke metro, stoot iemand tegen je aan terwijl je net aan het typen bent op je telefoon. Ben je aan het crowdsurfen, slipt je telefoon uit je vingers. Dat kan iedereen toch gebeuren. Voor de GO PLAY zijn dit soort ongelukjes geen probleem.

Neem alles live op!

Leg alle coole dingen op je scherm vast. Voeg een foto van jezelf toe, neem je favoriete nummers op of laat je ‘gameface’ zien aan je vrienden. Verstuur je gekke opnames met de coole, geïntegreerde Periscope, Vine en Zello.

Kleur je wereld en neem de tijd

GO PLAY is er in acht coole kleuren die aansluiten bij de allerlaatste trends. Hij is verkrijgbaar in donkergrijs, donkerrood, donkergroen, oranje-blauw, roze, limegroen, blauw en oranje. Bovendien zijn er ook waterbestendige headsets en beschermhoesjes die passen bij je GO PLAY. En neem dan gerust de tijd voor het afspelen van video’s. De GO PLAY doet het in stand-bystand namelijk twintig dagen, 8,3 uur tijdens gesprekken en 55 uur wanneer je muziek afspeelt. En dat allemaal dankzij zijn krachtige 2500 mAh-batterij.

De GO PLAY zal voor 199 euro vanaf september 2015 in de winkels verkrijgbaar zijn.

GO WATCH. Speel met zijn tweeën

GO WATCH is de perfecte vriend voor de avonturen van GO PLAY. Hij is water-, stof- en schokbestendig. Hij werkt zowel op Android als iOS en heeft topfuncties die passen bij zijn robuuste looks. Hij geeft je berichten over SNS, SMS, e-mails, telefoontjes en het weer. GO WATCH is honderd procent te personaliseren met behulp van verwisselbare voor- en achterkantjes en polsbanden. Dus mix en match met je outfit van de dag!

Toon je emoties, word een social influencer

De GO WATCH toont je eigen emoties. Hoe? Je drukt op het GO-knopje om je emotie en hartslag te meten. Een emotionele grafiek wordt gecreëerd op basis van de input van de gyroscoop, hartslagsensor en versnellingsmeter. Selecteer een thema dat past bij je mood om je persoonlijke emotie te creëren. Je kunt die meteen delen via social netwerken of als achtergrond van je GO WATCH instellen.

Lange batterijduur en makkelijk op te laden

Blijf actief! GO WATCH is dankzij zijn 225 mAh-batterij zonder op te laden twee tot vijf dagen te gebruiken. Er is geen speciale oplader nodig. Plug hem eenvoudig in een micro-USB-oplader en hij laadt snel op.

De GO WATCH zal voor 99 euro vanaf december te verkrijgen zijn.

Kom langs op de IFA 2015 in stand 104 in hal 21B. Voor meer productinformatie, specificaties, afbeeldingen of reviews, neem contact op met Bue Chilli.

 

Over ALCATEL ONETOUCH

ALCATEL ONETOUCH ontwikkelt en verdeelt wereldwijd een groeiend gamma mobiele en internet producten die ontworpen zijn om zo uniek te zijn als hun gebruikers. ALCATEL ONE TOUCH, één van ‘s werelds 10 grootste producenten van mobiele telefoons en één van de sterkst groeiende, vereenvoudigt de toegang tot de hedendaagse mobiele levensstijl dankzij kleurrijke en gebruiksvriendelijke toestellen uitgerust met technologieën die gebruikers het meest nodig hebben en dit aan aantrekkelijke prijzen.

ALCATEL ONETOUCH is een merk van TCL Communication, een privé-bedrijf dat genoteerd staat op de beurs van Hong Kong (2618.HK) en dat eigendom is van TCL Corporation, één van ‘s werelds grootste bedrijven in de sector van consumentenelektronica.

Het merk ALCATEL ONETOUCH staat al 20 jaar lang synoniem voor ononderbroken innovatie en kwaliteit in de sector van mobiele telefonie voor het brede publiek. Het smartphone gamma ALCATEL ONETOUCH profiteert van deze kennis waardoor er unieke producten aan toegankelijke prijzen kunnen worden aangeboden.

Voor extra informatie kunt u terecht op www.alcatelonetouch.com

Contacteer ons
Over Blue Chilli

Blue Chilli
Rue d'Alost - 7-11 - Aalststraat
1000 Bruxelles/Brussel