ALCATEL ONETOUCH introduceert de POP 2-serie

• De POP 2-serie wordt leverbaar in vijf schermformaten en biedt kwaliteit en variëteit voor entry-level 4G-smartphones • De POP 2-serie is een van de eerste die Qualcomms nieuwste quad-core 1,2 GHz Snapdragon™ 410 processor inzet, wat resulteert in een supersnelle LTE-connectiviteit

IFA, Berlijn – ALCATEL ONETOUCH introduceert de POP 2-serie, die wordt geleverd in een verscheidenheid van schermformaten, kleuren en met vele multimediafuncties. Hiermee laat het bedrijf zien dat de LTE-markt voor iedereen beschikbaar is door de invoering van de meest complete entry-level smartphones.

"Onze POP-serie maakt de smartphone-ervaring leuk en eenvoudig en voor iedereen toegankelijk", aldus Dan Dery, Chief Marketing Officer bij ALCATEL ONETOUCH. "Deze toestellen bieden een keuze voor elke behoefte, of dat nu streaming, surfen of het creëren van content onderweg is. De POP-2 serie is een trotse continuering van deze traditie."

POP 2: LTE voor iedereen

Aangedreven door de nieuwe generatie van Qualcomm LTE-processoren, biedt de POP 2 supersnelle streaming, surfen en multitasking. Ook is de POP 2 serie uitgerust met geavanceerde functies, zoals een download booster: met behulp van twee netwerkverbindingen – 4G LTE en Wi-Fi – ontstaat een ongeëvenaarde downloadsnelheid.

Daarnaast bieden de toestellen handige functies als one-finger zoom, QR-code reader en Wi-Fi-display waarmee gebruikers beelden van hun telefoon naar een groter scherm kunnen sturen.

De POP 8S tablet: LTE verbinding voor een goede prijs

De POP 2-familie biedt ook een 8-inch tablet, de POP 8S, die LTE snelheid biedt voor een aantrekkelijke prijs. Het superslanke en lichte 4G-instapmodel tablet is perfect voor het streamen van muziek, televisie kijken of internetten.

De POP 8S is de meest concurrerende LTE 8-inch tablet voor de massamarkt. 7,9 mm dun en met een gewicht van slechts 309 gram is het ideaal voor het vervoer in elke rugzak, tas of handtas. Aangedreven door een quad-core processor maakt de POP 8S naadloze multitasking mogelijk tussen gamen, streaming of surfen. De POP 8S is uitgerust met een 5-megapixel backcamera.

Slimme en handige accessoires zijn onder andere de voice-ondersteuning en TV-apps voor een volledige gebruikerservaring.

 

Over ALCATEL ONETOUCH

ALCATEL ONETOUCH ontwikkelt en verdeelt wereldwijd een groeiend gamma mobiele en internetproducten die ontworpen zijn om zo uniek te zijn als hun gebruikers. ALCATEL ONETOUCH, één van ‘s werelds 10 grootste producenten van mobiele telefoons en één van de sterkst groeiende, vereenvoudigt de toegang tot de hedendaagse mobiele levensstijl dankzij kleurrijke en gebruiksvriendelijke toestellen uitgerust met technologieën die gebruikers het meest nodig hebben en dit aan aantrekkelijke prijzen.

ALCATEL ONETOUCH is een merk van TCL Communication, een privébedrijf dat genoteerd staat op de beurs van Hong Kong (2618.HK) en dat eigendom is van TCL Corporation, één van ‘s werelds grootste bedrijven in de sector van consumentenelektronica.

Het merk ALCATEL ONETOUCH staat al 20 jaar lang synoniem voor ononderbroken innovatie en kwaliteit in de sector van mobiele telefonie voor het brede publiek. Het smartphone-gamma ALCATEL ONETOUCH profiteert van deze kennis waardoor er unieke producten aan toegankelijke prijzen kunnen worden aangeboden.

Voor extra informatie kunt u terecht op www.alcatelonetouch.com

Contacteer ons
Over Blue Chilli

Blue Chilli
Rue d'Alost - 7-11 - Aalststraat
1000 Bruxelles/Brussel