ALCATEL ONETOUCH introduceert nieuwe slimme connected devices: 4G Car WiFi en WiFi Music Box

IFA, Berlijn, 5 september 2015 – ALCATEL ONETOUCH, een van de snelst groeiende wereldwijde smartphonemerken, introduceert op IFA 2015 in Berlijn nieuwe toevoegingen aan zijn lijn met connected producten. Zo komt het merk met 4G Car WiFi voor snelle internettoegang in een voertuig, en met de WiFi Music Box waarmee gebruikers hun geluidssysteem thuis eenvoudig bedienen via smartphone en tablet.

  • 4G Car WiFi realiseert snelle internettoegang onderweg voor maximaal vijftien gebruikers
  • WiFi Music Box maakt van smartphone of tablet een draadloos muziekstreamingsysteem 

“Consumenten hebben behoefte aan een draadloze verbinding, waar ze ook zijn”, zegt Vittorio Di Mauro, General Manager Smart Connectivity van ALCATEL ONETOUCH. “Met deze twee nieuwe producten zijn onze klanten in staat een internetverbinding te maken in de auto, en meerdere stereospeakers in hun huis met één device te bedienen.”

Eenvoudige 4G wifi-verbinding onderweg

De 4G Car WiFi is honderd procent compatibel met alle automodellen op de markt. Stop ’m gewoon in de sigarettenaansteker van de auto en hij realiseert een draadloze verbinding voor maximaal vijftien devices.

Zijn strakke ontwerp met leddisplay maakt het ook mogelijk tablets, mobiele telefoons, laptops, camera’s en dergelijke op te laden via een geïntegreerde USB-poort.

Een speciaal ontwikkelde app voor Android en iOS stelt gebruikers in staat de 4G Car WiFi op afstand te bedienen en te updaten.

Creëer sfeer in je hele huis

De nieuwe WiFi Music Box laat gebruikers dj spelen vanaf elke speaker in het huis via het wifi-netwerk met slechts één smartphone of tablet. De gebruiker kiest lokaal opgeslagen of online muziek en speelt zijn of haar playlist af in één kamer of in meerdere ruimten tegelijk. WiFi Music Box werkt met de populairste muziekstreamingdiensten en met alle Qualcomm AllPlay-devices.

Sluit simpelweg een WiFi Music Box aan op elke speaker en installeer de Music Box-app op een draadloos Android- of iOS-device. In die app selecteren gebruikers de speaker of speakers waarop ze hun tracks willen afspelen. Zo creëren ze verschillende sferen in verschillende ruimten: disco in de woonkamer en instrumentale muziek in de keuken.

De gebruiker heeft de controle over zijn of haar omgeving

Of het nu wifi in de auto is of dirigent spelen voor het volledige muzieksysteem thuis, ALCATEL ONETOUCH geeft de gebruiker de controle over zijn of haar omgeving. De continue ontwikkeling van slim geprijsde producten laat zien hoe toegewijd het merk is om de nieuwste technologie toegankelijk te maken voor alle consumenten.

4G Car WiFi is in België verkrijgbaar vanaf oktober 2015 voor een prijs van 79,00 euro.

WiFi Music Box is wereldwijd verkrijgbaar vanaf oktober 2015.

Kom langs op de IFA 2015 in stand 104 in hal 21B. Voor meer productinformatie, specificaties, afbeeldingen of reviews, neem contact op met Blue Chilli.

 

Over ALCATEL ONETOUCH

ALCATEL ONETOUCH ontwikkelt en verdeelt wereldwijd een groeiend gamma mobiele en internet producten die ontworpen zijn om zo uniek te zijn als hun gebruikers. ALCATEL ONE TOUCH, één van ‘s werelds 10 grootste producenten van mobiele telefoons en één van de sterkst groeiende, vereenvoudigt de toegang tot de hedendaagse mobiele levensstijl dankzij kleurrijke en gebruiksvriendelijke toestellen uitgerust met technologieën die gebruikers het meest nodig hebben en dit aan aantrekkelijke prijzen.

ALCATEL ONETOUCH is een merk van TCL Communication, een privé-bedrijf dat genoteerd staat op de beurs van Hong Kong (2618.HK) en dat eigendom is van TCL Corporation, één van ‘s werelds grootste bedrijven in de sector van consumentenelektronica.

Het merk ALCATEL ONETOUCH staat al 20 jaar lang synoniem voor ononderbroken innovatie en kwaliteit in de sector van mobiele telefonie voor het brede publiek. Het smartphone gamma ALCATEL ONETOUCH profiteert van deze kennis waardoor er unieke producten aan toegankelijke prijzen kunnen worden aangeboden.

Voor extra informatie kunt u terecht op www.alcatelonetouch.com

Contacteer ons
Over Blue Chilli

Blue Chilli
Rue d'Alost - 7-11 - Aalststraat
1000 Bruxelles/Brussel