ALCATEL ONETOUCH kondigt partnership aan met DJ-producer AVICII

Woensdag 3 september 2014 — Brussel, 3 september 2014 – ALCATEL ONETOUCH, één van ’s werelds grootste mobiele telefoonfabrikanten, kondigt vandaag haar partnership met AVICII aan. De tweemaal Grammy-genomineerde kunstenaar wordt brand-ambassador voor de HERO en IDOL producten en begint met een uniek evenement op de IFA in Berlijn op 4 september.

Ontketen creativiteit tijdens AVICII's aankomende wereldtournee

De gedeelde visie over het gebruik van technologie om mensen te faciliteren in het uiten van creativiteit, ook in de muziek, kenmerkt een sterke verbinding tussen de veelgeprezen jonge ster - bekend van internationale hits zoals "Wake Me Up", "Sunshine" en "Levels" - en het merk ALCATEL ONETOUCH.

ALCATEL ONETOUCH zal AVICII's aankomende wereldtournee sponsoren en met hem samenwerken voor de HERO en IDOL producten.

"Ik ben enthousiast over de samenwerking met ALCATEL ONETOUCH," zei de DJ-producer, die in 2011 de house scene bestormde. "Het merk ALCATEL ONETOUCH staat voor creativiteit in combinatie met  een geweldig design - en ze zijn bezig met het ontwikkelen van een aantal coole devices voor het maken van muziek. "

"Onze HERO en IDOL producten combineren geavanceerde multimedia functies, stijl en creativiteit, waardoor ze optimale tools zijn voor zowel werk als fun," aldus Dan Dery, ALCATEL ONETOUCH Chief Marketing Officer. "We vonden dus de perfecte partner in AVICII, die in staat is om genres en stijlen tot iets totaal nieuws te combineren."

#WECREATE, featuring AVICII

Als aftrap van het partnership zal AVICII optreden in het Kraftwerk complex tijdens het exclusieve #WECREATE event op de IFA in Berlijn, een van 's werelds grootste consumenten elektronica beurzen, waar ALCATEL ONETOUCH haar nieuwste producten zal introduceren. Tijdens dit exclusieve event op 4 september, zullen de gasten zelf de creatieve expressie ervaren die de producten mogelijk maken.

 

Over ALCATEL ONETOUCH

ALCATEL ONETOUCH ontwikkelt en verdeelt wereldwijd een groeiend gamma mobiele en internetproducten die ontworpen zijn om zo uniek te zijn als hun gebruikers. ALCATEL ONETOUCH, één van ‘s werelds 10 grootste producenten van mobiele telefoons en één van de sterkst groeiende, vereenvoudigt de toegang tot de hedendaagse mobiele levensstijl dankzij kleurrijke en gebruiksvriendelijke toestellen uitgerust met technologieën die gebruikers het meest nodig hebben en dit aan aantrekkelijke prijzen.

ALCATEL ONETOUCH is een merk van TCL Communication, een privébedrijf dat genoteerd staat op de beurs van Hong Kong (2618.HK) en dat eigendom is van TCL Corporation, één van ‘s werelds grootste bedrijven in de sector van consumentenelektronica.

Het merk ALCATEL ONETOUCH staat al 20 jaar lang synoniem voor ononderbroken innovatie en kwaliteit in de sector van mobiele telefonie voor het brede publiek. Het smartphone-gamma ALCATEL ONETOUCH profiteert van deze kennis waardoor er unieke producten aan toegankelijke prijzen kunnen worden aangeboden.

Voor extra informatie kunt u terecht op www.alcatelonetouch.com.