ALCATEL ONETOUCH lanceert de IDOL ALPHA, een design smartphone

Brussel, 9 mei 2014 – ALCATEL ONETOUCH stelt de nieuwste smartphone van zijn IDOL-gamma voor, de IDOL ALPHA. ALCATEL ONETOUCH geeft een nieuwe dimensie aan het design van zijn smartphones door opwindende rondingen toe te voegen. Dit elegante en bijzondere toestel weet zich zo duidelijk te onderscheiden op de markt. De metalen behuizing en volledige transparante boven- en onderkant geven dit toestel een exclusief tintje. De IDOL ALPHA ziet er niet alleen knap uit, maar levert ook knappe prestaties dankzij de Quad Core 1,2 GHz processor, en leent zich zo ideaal voor zowel privé- als professioneel gebruik.

De IDOL ALPHA verlegt de grenzen van creativiteit, en de transparante boven- en onderzijde lichten in verschillende kleuren en patronen op al naargelang het gebruik van het toestel zoals laden, berichten ontvangen, filmpjes kijken... Deze effecten zorgen voor een praktische en intelligente gebruikservaring.

De IDOL ALPHA is amper 7,5 mm dik, en dit dankzij de dunne metalen behuizing in aluminium en de fijne afwerking. Het HD IPS-scherm van 4,7 inch strekt zich uit van rand tot rand waardoor het scherm lijkt te zweven.

Dit toestel is beschikbaar in twee geraffineerde kleuren: Slate (donkergrijs) en Soft Gold.

De IDOL ALPHA toont perfect de evolutie van het IDOL-gamma: creativiteit en design gebracht met een onverwachte en innovatieve aanpak.

Noot aan de redacties:

Interesse in een test? Contacteer ons en we bezorgen een testexemplaar.

 

Over ALCATEL ONETOUCH

ALCATEL ONETOUCH ontwikkelt en verdeelt wereldwijd een groeiend gamma mobiele en internetproducten die ontworpen zijn om zo uniek te zijn als hun gebruikers. ALCATEL ONETOUCH, één van ‘s werelds 10 grootste producenten van mobiele telefoons en één van de sterkst groeiende, vereenvoudigt de toegang tot de hedendaagse mobiele levensstijl dankzij kleurrijke en gebruiksvriendelijke toestellen uitgerust met technologieën die gebruikers het meest nodig hebben en dit aan aantrekkelijke prijzen.

ALCATEL ONETOUCH is een merk van TCL Communication, een privébedrijf dat genoteerd staat op de beurs van Hong Kong (2618.HK) en dat eigendom is van TCL Corporation, één van ‘s werelds grootste bedrijven in de sector van consumentenelektronica.

Het merk ALCATEL staat al 20 jaar lang synoniem voor ononderbroken innovatie en kwaliteit in de sector van mobiele telefonie voor het brede publiek. Het smartphone-gamma ONETOUCH profiteert van deze kennis waardoor er unieke producten aan toegankelijke prijzen kunnen worden aangeboden.

Voor extra informatie kunt u terecht op www.alcatelonetouch.com.

 

Contacteer ons
Over Blue Chilli

Blue Chilli
Rue d'Alost - 7-11 - Aalststraat
1000 Bruxelles/Brussel