ALCATEL ONETOUCH PIXI 3 (10): zoveel tabletmodellen om uit te kiezen!

IFA, Berlijn, 5 september 2015 – ALCATEL ONETOUCH, een van ’s werelds snelst groeiende smartphonemerken, vindt de PIXI 3 opnieuw uit met een serie van tien tabletmodellen. Kies een PIXI 3-tablet met de gewenste schermafmeting (7-, 8- of 10-inch) en het voorkeursnetwerk (4G LTE, 3G of wifi). De keuze is aan jou!

  • Groot scherm van 10-inch in compact design, ook verkrijgbaar in 7-inch en 8-inch
  • Twee netwerkopties: 3G of wifi
  • Personaliseren met kleurrijke hoesjes en flip covers

“Consumenten hebben behoefte aan een draadloze verbinding, waar ze ook zijn”, zegt Vittorio Di Mauro, General Manager Smart Connectivity van ALCATEL ONETOUCH. “Met deze twee nieuwe producten zijn onze klanten in staat een internetverbinding te maken in de auto, en meerdere stereospeakers in hun huis met één device te bedienen.”

“Onze PIXI 3-serie is volledig gericht op de behoefte aan keuzevrijheid voor een schappelijke prijs”, zegt Vittorio Di Mauro, algemeen directeur Smart Connectivity van ALCATEL ONETOUCH. “De nieuwe PIXI 3-tablets komen aan deze behoefte tegemoet met een ruime keuze aan schermafmetingen en verbindingsmogelijkheden.”

Boordevol praktische functies en handig mee te nemen

De PIXI 3 (10) is verkrijgbaar met 3G- of wifi-connectiviteit, is compact en handig mee te nemen. Hierdoor is deze tablet perfect voor zowel werk als ontspanning. Check e-mails, bel, deel foto’s of kijk een film met je familie. Alles kan met deze tablet!

De PIXI 3 (10) draait op de allernieuwste Android-versie 5.0 Lollipop. Op de tablet zijn voor meerdere gebruikers verschillende accounts aan te maken. Zo deel je veilig je tablet met de gehele familie.

De PIXI 3 (10) is een tablet waarmee je kunt bellen, dus je hebt geen ander apparaat meer nodig. Ook is het mogelijk om randapparatuur aan te sluiten, zoals USB-sticks, externe harde schijven, digitale camera’s, printers en meer.

Kleurrijk en persoonlijk

Net als alle apparaten in de PIXI-serie is de PIXI 3 (10) te personaliseren. Gebruikers voegen hun eigen favoriete kleur toe met hoesjes en flip covers.

Gebruikers schaffen accessoires aan in de ALCATEL ONETOUCH-webstore. Dit kan eenvoudig via de speciale app. Met hun vele functies, accessoires en prestaties onderstrepen de PIXI 3-tablets de inzet van ALCATEL ONETOUCH om een breed scala van devices te bieden tegen een betaalbare prijs.

De PIXI 3 (10) zal vanaf november 2015 in de winkels verkrijgbaar zijn.

Kom langs op de IFA 2015 in stand 104 in hal 21B. Voor meer productinformatie specificaties, afbeeldingen of reviews, neem contact op met Blue Chilli.

 

Over ALCATEL ONETOUCH

ALCATEL ONETOUCH ontwikkelt en verdeelt wereldwijd een groeiend gamma mobiele en internet producten die ontworpen zijn om zo uniek te zijn als hun gebruikers. ALCATEL ONE TOUCH, één van ‘s werelds 10 grootste producenten van mobiele telefoons en één van de sterkst groeiende, vereenvoudigt de toegang tot de hedendaagse mobiele levensstijl dankzij kleurrijke en gebruiksvriendelijke toestellen uitgerust met technologieën die gebruikers het meest nodig hebben en dit aan aantrekkelijke prijzen.

ALCATEL ONETOUCH is een merk van TCL Communication, een privé-bedrijf dat genoteerd staat op de beurs van Hong Kong (2618.HK) en dat eigendom is van TCL Corporation, één van ‘s werelds grootste bedrijven in de sector van consumentenelektronica.

Het merk ALCATEL ONETOUCH staat al 20 jaar lang synoniem voor ononderbroken innovatie en kwaliteit in de sector van mobiele telefonie voor het brede publiek. Het smartphone gamma ALCATEL ONETOUCH profiteert van deze kennis waardoor er unieke producten aan toegankelijke prijzen kunnen worden aangeboden.

Voor extra informatie kunt u terecht op www.alcatelonetouch.com

Contacteer ons
Over Blue Chilli

Blue Chilli
Rue d'Alost - 7-11 - Aalststraat
1000 Bruxelles/Brussel