Autosalon 2015: de ShortRent-afdeling van Ricoh Belgium stelt materieel ter beschikking van elf constructeurs waaronder een interactieve tafel

Vilvoorde – Het beroemde Brusselse autosalon zal dit jaar plaatshebben op Brussels Expo van 16 tot 25 januari. Bij die gelegenheid stelt de ShortRent-afdeling van Ricoh Belgium materieel ter beschikking van elf constructeurs: een Learning Table voor Suzuki (Paleis 8), en niet minder dan 46 printers en multifunctionele toestellen voor o.a. Hyundai, Isuzu en Ssangyong.

Wat is een Learning Table ?

De Learning Services van Ricoh Belgium, gelanceerd in oktober 2014, bieden een nieuwe, veel interactievere manier van leren en communiceren, en zijn gebaseerd op nieuwe Ricoh-technologie: mobiel leren, interactieve borden, interactive learning table, UCS, projectors…

De Interactive Learning Table is een grote tablet met multipoint horizontaal aanraakscherm, waarop een hele groep mensen – studenten bijvoorbeeld of werknemers in vergadering – tegelijk kunnen interageren. Dat bevordert de interactie in de groep en brengt de samenwerkings- en communicatiemogelijkheden op een hoger niveau!

Voor het Autosalon 2015 heeft Ricoh de software van de interactieve tafel gepersonaliseerd en geprogrammeerd naar de wensen van Suzuki, dat op een interactievere en meer verbindende manier wil communiceren met bezoekers en klanten, en wel met behulp van foto’s, mood boards, interactieve games, enz. Concreet: de bezoekers zullen de interactieve tafel kunnen gebruiken om een hoop informatie te raadplegen, zoals foto’s of de website van het bedrijf, om ter plekke brochures uit te printen of per e-mail direct naar zichzelf te sturen, of om te proberen een testrit te winnen.

De ShortRent-service

Ricoh Belgium kan zijn klanten voor een bepaalde tijd IT-materieel en printapparatuur ter beschikking stellen, gaande van een week tot drie jaar: scanners, printers, faxen en kopiemachines (zowel zwart-wit als in kleur) evenals laptops, desktops, iPads en projectors.

Voor het Autosalon 2015 hebben niet minder dan elf constructeurs een beroep gedaan op deze service, om hun stand uit te rusten met printers en multifunctionele toestellen van Ricoh, zoals Hyundai, Isuzu, Ssangyong, of dus Suzuki.

U vindt hieronder een plattegrond van Brussels Expo, waarop de plaats van de stand van Suzuki is aangegeven waar de Learning Table van Ricoh Belgium te vinden zal zijn.

 

| Over Ricoh |

Ricoh is een wereldwijd opererend technologiebedrijf, gespecialiseerd in breed inzetbare oplossingen voor kantooromgevingen, zoals documentmanagement systemen, production printing en IT-diensten. Het hoofdkantoor van de Ricoh Group is gevestigd in Tokio en is actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat afliep op 31 maart 2014 realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.195 miljard yen (ongeveer 21.3 miljard USD). 

De omzet van het bedrijf is in hoofdzaak afkomstig van producten, oplossingen en diensten die de interactie tussen mensen en informatie verbeteren. Ricoh produceert verder ook bekroonde digitale camera’s en gespecialiseerde industriële producten. Het staat bekend voor de kwaliteit van zijn technologie, het uitzonderlijke niveau van zijn klantenservice en zijn initiatieven voor duurzaam ondernemen.

Onder de vlag van de nieuwe baseline, imagine. change. helpt Ricoh bedrijven de manier waarop ze werken te veranderen en de collectieve verbeelding van de medewerkers te benutten.

Voor meer informatie, ga naar www.ricoh.be/pers

Contacteer ons
Over Blue Chilli

Blue Chilli
Rue d'Alost - 7-11 - Aalststraat
1000 Bruxelles/Brussel