De Amerikaanse vicepresident Joe Biden kiest ook voor Ricoh Belgium

Donderdag 5 februari 2015 — Vilvorde — Net als bij de bezoeken van de Amerikaanse president Barack Obama in 2014, levert de ShortRent-dienst van Ricoh Belgium opnieuw materieel en ditmaal voor het bezoek van de Amerikaanse vicepresident Joe Biden aan Brussel deze vrijdag 6 februari.

Ter gelegenheid van zijn bezoek aan ons land voor een ontmoeting met premier Charles Michel, heeft Ricoh Belgium twee MPC4502 multifunctionele printers geleverd aan The Hotel, waar de White House Staff Office zich bevindt.

Voor meer info over de ShortRent-diensten van Ricoh, klik hier.

 

| Over Ricoh |

Ricoh is een wereldwijd opererend technologiebedrijf, gespecialiseerd in breed inzetbare oplossingen voor kantooromgevingen, zoals documentmanagement systemen, production printing en IT-diensten. Het hoofdkantoor van de Ricoh Group is gevestigd in Tokio en is actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat afliep op 31 maart 2014 realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.195 miljard yen (ongeveer 21.3 miljard USD). 

De omzet van het bedrijf is in hoofdzaak afkomstig van producten, oplossingen en diensten die de interactie tussen mensen en informatie verbeteren. Ricoh produceert verder ook bekroonde digitale camera’s en gespecialiseerde industriële producten. Het staat bekend voor de kwaliteit van zijn technologie, het uitzonderlijke niveau van zijn klantenservice en zijn initiatieven voor duurzaam ondernemen.

Onder de vlag van de nieuwe baseline, imagine. change. helpt Ricoh bedrijven de manier waarop ze werken te veranderen en de collectieve verbeelding van de medewerkers te benutten.

Voor meer informatie, ga naar www.ricoh.be/pers