De IDOL 3 van ALCATEL ONETOUCH wint vier prijzen op de MWC 2015

Brussel - ALCATEL ONETOUCH, de belangrijkste speler op de markt van de consumentenelektronica voor de scherpste prijs, heeft vier prijzen gewonnen op het Mobile World Congress 2015 in het ram van zijn nieuwe smartphone IDOL 3 die het bedrijf op de markt heeft gebracht.

De IDOL 3, die werd aangekondigd en onthuld op de stand tijdens het salon, is voorzien van onderdelen en technologieën die werden ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende partners in hun markt, om gebruikers de beste ervaring te kunnen bieden.

Voor deze originele en volledig omkeerbaar smartphone won ALCATEL ONETOUCH maar liefst vier awards:

  • Pick MWC 2015 by Mashable
  • Android Authority
  • Android Central
  • Best of MWC 2015 by Know Your Mobile

“Deze vier prijzen krijgen op de MWC is een echte prestatie voor ALCATEL ONETOUCH,” aldus Dan Dery, Marketing Director. "Met de premiumfuncties die de Idol 3 biedt komt het beste in de branche binnen bereik voor een betaalbare prijs, dus deze erkenning is geweldig."

De IDOL 3 werd bekroond voor zijn JBL audiosysteem met twee luidsprekers voorin en voor zijn Clari-Fi-technologie, maar ook voor zijn Technicolor schermtechnologie en zijn 13Mpxl camera met nieuwegeneratiesensor en gezichtsherkenning.

Tot slot is de belangrijkste vernieuwing bij dit model, dat uniek is op de markt, de omkeerbaarheid van de IDOL 3-interface die gebruikers in staat stelt om een oproep op elk gewenst moment te beantwoorden, op welke manier en in welke richting ze de smartphone ook vasthouden.

En niet te vergeten, de 4.7”-versie heeft een quadprocessor en een HD beeldscherm. De 5.5”-versie heeft een Octa-coreprocessor en een HD beeldscherm. Beide hebben een 4G-verbinding en draaien op Android Lollipop.

 

Over ALCATEL ONE TOUCH

ALCATEL ONE TOUCH ontwikkelt en verdeelt wereldwijd een groeiend gamma mobiele en internet producten die ontworpen zijn om zo uniek te zijn als hun gebruikers. ALCATEL ONE TOUCH, één van ‘s werelds 10 grootste producenten van mobiele telefoons en één van de sterkst groeiende, vereenvoudigt de toegang tot de hedendaagse mobiele levensstijl dankzij kleurrijke en gebruiksvriendelijke toestellen uitgerust met technologieën die gebruikers het meest nodig hebben en dit aan aantrekkelijke prijzen.

ALCATEL ONE TOUCH is een merk van TCL Communication, een privé-bedrijf dat genoteerd staat op de beurs van Hong Kong (2618.HK) en dat eigendom is van TCL Corporation, één van ‘s werelds grootste bedrijven in de sector van consumentenelektronica.

Het merk ALCATEL staat al 20 jaar lang synoniem voor ononderbroken innovatie en kwaliteit in de sector van mobiele telefonie voor het brede publiek. Het smartphone gamma ONE TOUCH profiteert van deze kennis waardoor er unieke producten aan toegankelijke prijzen kunnen worden aangeboden.

Voor extra informatie kunt u terecht op www.alcatelonetouch.com.  

 

Contacteer ons
Over Blue Chilli

Blue Chilli
Rue d'Alost - 7-11 - Aalststraat
1000 Bruxelles/Brussel