Fidelsys presenteert zijn mobiele app: drie handige functies om boodschappen en shopping te vereenvoudigen

Met de mobiele app van Fidelsys hoef je echt geen hopen klantenkaarten meer bij je te hebben. Eén smartphone en klaar!

Brussel - Fidelsys, een onderneming met een ruim aanbod van oplossingen voor handelaars en consumenten, komt met zijn mobiele app, zowel voor Android als voor iOS. Slim bekeken is het zeker: hiermee kunnen gebruikers onder meer al hun klantenkaarten in één klap in hun smartphone stoppen. Nooit meer aan de kassa staan zoeken naar je klantenkaart dus. Maar de nieuwe app van Fidelsys is veel meer dan dat.  We zetten het even op een rijtje.

Fidelsys, actief sinds 2009, heeft de vinger aan de pols van het handelsleven en ontwikkelt oplossingen via een onlineplatform waarin verwijzingen naar handelaars kunnen worden opgenomen en waar handelaars het profiel van hun zaak up-to-date kunnen houden, of dat nu één verkooppunt betreft, een winkelketen, een vereniging van handelaars of een merk. Het Fidelsys-platform biedt ook andere buitengewoon handige functies voor gebruikers, waarvan sommige nu ook beschikbaar zijn op zijn mobiele ‘eWallet’.

Drie functies: klantenkaarten, geolocatie en promoties

Met de eerste handige functie van de app kun je al je klantenkaarten op je smartphone zetten. Je hoeft nooit meer te zoeken naar de juiste kaart in je portefeuille of je tas: sta je in de winkel voor de kassa, dan hoef je alleen nog maar je smartphone te laten zien aan de caissière en bliep!

De twee andere functies zijn al net zo onmisbaar en zullen een revolutie ontketenen in de shoppingervaring van de consument.

 Eén: de intelligente zoekmachine vindt nabijgelegen zaken terug, ook in het buitenland. Op zoek naar een restaurant in de buurt? Voer een trefwoord of het thema ‘restaurant’ in. Op zoek naar een restaurant in een andere stad? Dan hoef je alleen maar een plaatsnaam op te geven en hop! De resultaten verschijnen binnen een paar seconden; de actiefste zaken worden bij de zoekresultaten boven in de lijst weergegeven.

Twee: Fidelsys biedt bedrijven en merken de mogelijkheid om berichten op de ‘muur’ van hun profiel te te posten om gebruikers op de hoogte te houden van promoties, de lancering van een product of een collectie, de opening van een nieuwe winkel... In concreto brengt de app de berichten van alle merken die gebruikers ‘volgen’ samen in een newsfeed. Op die manier lopen ze geen enkele gelegenheid meer mis om een zaak te doen en hebben ze telkens de primeur van nieuwigheden. In de newsfeed zijn ook op gebruikersvoorkeuren gebaseerde suggesties van actieve merken opgenomen die gebruikers zouden kunnen interesseren.

Tijdwinst en gebruiksgemak

Makkelijker kan het niet: je hoeft alleen maar de Fidelsys-app te downloaden van de Google Play Store of de App Store, je klantenkaarten in te scannen of er de getallen van met de hand in te voeren en die toe te wijzen aan een merk. Meer dan 200 grote retailers zijn al opgenomen in het systeem, maar het is uiteraard ook mogelijk om er een aan te maken als die er nog niet tussen staat. Er is geen enkele bovengrens aan het aantal klantenkaarten dat kan worden opgeslagen, en je kunt specificeren wat je favoriete kaarten zijn, zodat je die sneller te zien krijgt.

De klap op de vuurpijl: als een handelaar de klantenkaart van zijn zaak online heeft gezet op Fidelsys, kunnen klanten alle reducties in zijn zaak en de beschikbare kortingbonnen direct op hun smartphone bekijken! Dit klantenbindingssysteem berust op het gebruik van de bankkaart als klantenkaart die gebruikers aan de kassa kunnen laten zien. Met zijn klantenkaartsysteem online, kan de handelaar e-mailadressen, spaarpunten en voordelen up-to-date houden, maar ook zelf steeds op de hoogte blijven van het koopgedrag van zijn klanten. Voor de consument, die er niet meer aan hoeft te denken een kaart te laten zien om er een spaarzegel in te laten plakken of er een stempel in te laten zetten, is het een klantenkaart minder in zijn portemonnee. De handelaar biedt het de mogelijkheid zijn klantenbestand in te delen aan de hand van verschillende indicatoren en interessesferen, en zijn mailings optimaal op zijn verschillende klanten af te stemmen om ze zo aan zich te binden.

Alles-in-één

Digitale portefeuille voor alle klantenkaarten, intelligente zoekmachine die alle winkels in de buurt kan vinden en newsfeed die alle berichten van de favoriete winkels van de gebruiker weergeeft: Fidelsys is het eerste bedrijf dat deze drie functies combineert in één enkele applicatie. Gebruikers mogen dus een geheel nieuwe shoppingervaring verwachten, waarbij ze vanaf nu altijd hun klantenkaarten op zak hebben en kunnen profiteren van kortingbonnen zonder verder ergens omkijken naar te hebben!

Wie er meer over wil weten: ga naar www.fidelsys.com

 

Over Fidelsys

Fidelsys, in 2009 door Thierry Vermander in België opgericht, installeert in 2013 zijn houdstermaatschappij in Luxemburg om zijn internationale expansie mogelijk te maken. Als pionier van SoLoMo (Social Local Mobile) innoveert Fidelsys met oplossingen voor klantenrelaties voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Ze versterken de interactie tussen alle actoren (handelaars, zaken, verenigingen, winkel- en dienstencentra) en spelen op deze manier een centrale rol in het handelsgebeuren. Wat zijn internationale concept en zijn oplossingen bijzonder maakt, is dat ze geïntegreerd kunnen worden in bestaande omgevingen zonder dat de gebruiker verder iets hoeft aan te passen. Eén verbonden toestel is voldoende om ze te gebruiken. Voor handelaars gaan de diensten van een dynamische SEO van hun zaak tot het delen van informatie met de consument, terwijl ze tegelijk hun promoties (klantenbinding, coupons, kortingen, geschenken) kunnen activeren en kenbaar maken. Klantendatabase en informatie over aankopen worden automatisch bijgewerkt, zodat mailings doelgerichter op klanten kunnen worden afgestemd. Voor de consument biedt Fidelsys toegang via het web (platform) of mobiel (applicatie) tot de mogelijkheid informatie over retailers  op een bepaalde plaats op te zoeken, zich te abonneren op berichten van hun favoriete winkels, maar ook om al zijn klantenkaarten samen te brengen op één plek, wat een revolutionaire vereenvoudiging van de shoppingervaring betekent.

Via Fidelsys kunnen consumenten zich in een winkel snel identificeren met behulp van hun bankkaart of elektronische identiteitskaart en zo hun aanbiedingen en kortingen geheel digitaal bijhouden. Handelaars én klanten kunnen op die manier heel eenvoudig te weten komen wat ze kunnen verwachten.

Fidelsys is aangemeld bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer en is, op zijn gebied, de enige partij die garant staat voor de vertrouwelijkheid en de bescherming van gegevens van consumenten, handelaars en zaken.

Contacteer ons
Sophie Lambert bluechilli
Sophie Lambert bluechilli
Over Blue Chilli

Blue Chilli
Rue d'Alost - 7-11 - Aalststraat
1000 Bruxelles/Brussel