Geef je wereld kleur met IDOL 3C-smartphone van ALCATEL ONETOUCH

IFA, Berlijn, 5 september 2015 – De wereld ziet er weer iets kleurrijker uit dankzij ALCATEL ONETOUCH en zijn nieuwe IDOL 3C-smartphone. Alle features samen maken de IDOL 3 tot een veel bekroonde en populaire smartphone.

  • Vijf verwisselbare covers in flitsende kleuren
  • JBL® by Harman Clari-Fi -technologie biedt professionele 3D hifi-audio-ervaring
  • HD 5,5-inch IPS-display met perfecte leesbaarheid, ook buiten
  • Technicolor Color Enhance-technologie biedt eersteklas kleurweergave
  • 13-Mpx-camera met beste sensor en groot diafragma voor geweldige foto’s – zelfs bij weinig licht

“IDOL 3C is de perfecte smartphone voor gebruikers op zoek naar technologische hoogstandjes en trendy styling”, zegt Dan Dery, Chief Marketing Officer van ALCATEL ONETOUCH. “De IDOL 3C-smartphone is kleurrijk, levert geweldige prestaties en krijgt daardoor de nodige aandacht.”

Een kleur voor elke stemming

Gebruikers veranderen de kleur van hun smartphone net zo eenvoudig als hun outfits, want de IDOL 3C verschijnt in vijf frisse kleurtjes: wit, rood, groen, roze en geel. Een kleur voor elke stemming.

Superieure functies en software

Wees niet bang: de IDOL 3C beschikt over de meest hoogwaardige functies en software van de IDOL-familie.

  • Pro-like camera – 13-megapixelcamera met een groot diafragma voor prachtige nachtfoto’s, EIS-videostabilisatie en een 8-megapixelcamera aan de voorzijde. De camera aan de voorzijde heeft een groothoeklens met een 84-gradenbeeldhoek voor fantastische selfies.
  • Geweldig hifi-geluid – twee naar voren gerichte speakers en inclusief JBL® by Harman Clari-Fi-muziekrestauratiesoftware.
  • Kraakhelder scherm – een HD 5,5-inch IPS-display met perfecte leesbaarheid, zelfs in de zon. Met perfecte kleurweergave dankzij Technicolor Color Enhance-software.
  • Eersteklas prestaties – een krachtige octa-core-processor voor snel streamen en eenvoudig browsen.

Uniek symmetrisch design en oriëntatievrije gebruikersinterface – met een schermrotatie van honderd procent. Beantwoord een telefoontje, surf over het internet of maak een foto op-zijn-kop. Het maakt niet uit wat je doet, je display draait altijd met je mee.

Geef je wereld kleur

Conclusie: functionaliteit en stijl in één slimme, elegante smartphone. Met de IDOL 3C geeft iedereen zijn of haar wereld kleur.

De IDOL 3 (4,7) en  IDOL 3 (5,5) zullen voor respectievelijk 229 euro en 299 euro in de winkels verkrijgbaar zijn.

Kom langs op de IFA 2015 in stand 104 in hal 21B. Voor meer productinformatie specificaties, afbeeldingen of reviews, neem contact op met Blue Chilli.

 

Over ALCATEL ONETOUCH

ALCATEL ONETOUCH ontwikkelt en verdeelt wereldwijd een groeiend gamma mobiele en internet producten die ontworpen zijn om zo uniek te zijn als hun gebruikers. ALCATEL ONE TOUCH, één van ‘s werelds 10 grootste producenten van mobiele telefoons en één van de sterkst groeiende, vereenvoudigt de toegang tot de hedendaagse mobiele levensstijl dankzij kleurrijke en gebruiksvriendelijke toestellen uitgerust met technologieën die gebruikers het meest nodig hebben en dit aan aantrekkelijke prijzen.

ALCATEL ONETOUCH is een merk van TCL Communication, een privé-bedrijf dat genoteerd staat op de beurs van Hong Kong (2618.HK) en dat eigendom is van TCL Corporation, één van ‘s werelds grootste bedrijven in de sector van consumentenelektronica.

Het merk ALCATEL ONETOUCH staat al 20 jaar lang synoniem voor ononderbroken innovatie en kwaliteit in de sector van mobiele telefonie voor het brede publiek. Het smartphone gamma ALCATEL ONETOUCH profiteert van deze kennis waardoor er unieke producten aan toegankelijke prijzen kunnen worden aangeboden.

Voor extra informatie kunt u terecht op www.alcatelonetouch.com

Contacteer ons
Over Blue Chilli

Blue Chilli
Rue d'Alost - 7-11 - Aalststraat
1000 Bruxelles/Brussel