Het POP C gamma van ALCATEL ONETOUCH : Hippe en kleurrijke en smartphones

Brussel, 16 juni 2014 – ALCATEL ONETOUCH stelt haar nieuwe gamma betaalbare, makkelijk te kiezen en erg gebruiksvriendelijke smartphones voor. Het POP C gamma mikt met haar kleurrijk design en een esthetische design duidelijk op een jong en trendy publiek. Met beeldschermen gaande van 3,5 inch (POP C1) tot 5,5 inch (POP C9), kunnen gebruikers gemakkelijk een passende grootte kiezen. Het toestel kan bovendien gepersonaliseerd worden door te spelen met kleurrijke covers en andere accessoires.

De prestaties van deze smartphones zijn ook niet min. In functie van de wensen, behoeften en het budget vindt iedereen zijn gading. De gebruikservaring van elk van deze smartphones werd geoptimaliseerd om zo de beste en meest moderne technologie te kunnen aanbieden.

Alexis Dard, Country Manager van ALCATEL ONETOUCH Belgium, benadrukt: “Het POP C gamma biedt een aantrekkelijk aanbod van smartphones die gebruiksvriendelijk zijn en verder toegankelijk voor iedereen. Ideaal ook als eerste smartphone. De POP C toestellen spelen in op diverse behoeften, zoals multimedia, navigatie door of het zelf aanmaken van content. Dat kan heel eenvoudig allemaal, en het enige wat je moet doen is een favoriete maat en kleur kiezen.”

ALCATEL ONETOUCH POP C1

Een compact scherm van 3,5 inch, een mooie afgerond design, en een breed gamma aan kleuren dankzij de verwisselbare covers … Het is duidelijk dat de ALCATEL ONETOUCH POP C1 gaat voor een jong en fris imago. Maar ook zijn prestaties mogen er zijn. Dankzij de Dual Core processor van 1 GHz kan je rekenen op een vlotte en comfortabele gebruikerservaring. Surfen op internet, filmpjes en foto’s bekijken of spelletjes spelen, deze POP C1 met Android 4.2 aan boord maakt het allemaal mogelijk, en dat tegen een bijzonder scherpe prijs. Handig: dit toestel is ook beschikbaar in een Dual Sim-versie.

ALCATEL ONETOUCH POP C3

De ALCATEL ONETOUCH POP C3 heeft ondanks zijn compacte formaat alles van een groter model. Deze smartphone Android 4.2 wordt aangedreven door een Dual Core processor van 1,3 GHz. Het scherm van 4’ inch werd ontwikkeld voor een sprankelende kleurweergave. Het ingebouwde fototoestel, waarmee herinneringen als film of foto vereeuwigd kunnen worden, heeft een resolutie van 3,2 Mpxl. Voor browsen op het net biedt dit toestel een geoptimaliseerde surfsnelheid voor een uitstekende gebruikerservaring. Deze smartphone is ideaal voor wie op zoek is naar een toestel dat zowel compact als efficiënt is. Bestaat ook in Dual Sim-uitvoering.

ALCATEL ONETOUCH POP C5

De ALCATEL ONETOUCH POP C5 is een opvallende verschijning dankzij zijn jonge en dynamische design. Het scherm van 4,5 inch biedt spetterende kleuren, waardoor foto’s en filmpjes optimaal tot hun recht komen. Verder heeft de C5 een fototoestel van 5 Mp aan boord waarmee je ook panorama-foto’s kunt maken. En met de foto-editor kan je meteen kleuren bewerken en filters toevoegen. De Dual Core processor van 1,3 GHz haalt bovendien het beste uit de apps naar boven. Surfen op internet, e-mailen, of uren spelplezier, dat is allemaal mogelijk. Deze Android-smartphone valt in de smaak omwille van zijn talrijke mogelijkheden en biedt extralang plezier en communicatiemogelijkheden.

ALCATEL ONETOUCH POP C7

Met zijn schitterende scherm van 5 inch gaat de ALCATEL ONETOUCH POP C7 voor levendige kleuren. En zelfs met zijn wat grotere formaat ligt dit toestel goed in de hand en is het makkelijk te gebruiken. Bovendien zorgt zijn krachtige Quad Core processor van 1,3 GHz voor een snelle en vlotte navigatie. De intuïtieve interface van deze smartphone maakt het extra makkelijk om je favoriete apps en widgets optimaal te benutten. Met het fototoestel van 5 Mp kan je alle bijzondere momenten meteen vastleggen. De HDR-functie zorgt alvast voor scherpere beelden en mooiere kleuren. Kortom, een kleurrijke en aantrekkelijke smartphone met een jong design die opvalt door zijn knalprestaties.

ALCATEL ONETOUCH POP C9

Helemaal bovenaan het POP-gamma van ALCATEL ONETOUCH staat deze POP C9. Deze trendy smartphone is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het grote scherm van 5,5 inch is bijzonder helder en levert schitterende kleuren op. En ook zijn prestaties steken er bovenuit. Zo maakt de Quad Core processor van 1,3 GHz supersnel navigeren mogelijk. Surfen op internet, filmpjes of foto’s bekijken, deze smartphone kan het allemaal. Dankzij zijn geslaagd design en de ruime mogelijkheden om schermen te personaliseren door een ruim aanbod aan widgets, beantwoordt dit toestel helemaal aan de verwachtingen. Voor het werk of voor het plezier, om te werken, te bellen, te mailen … deze smartphone wat nodig is.

Uitgebreid assortiment accessoires voor aanvullende personalisatie

Voor het volledige POP C gamma zijn flip covers of color skin verkrijgbaar. Al het nodige om van deze smartphones  unieke stukken te maken en ze naar eigen voorkeur  te personaliseren.

De voornaamste eigenschappen :

 

POP C1

POP C3

POP C5

POP C7

POP C9

Scherm

3.5’’ HVGA

4’’ WVGA

4.5’’ FWVGA

5’’ qHD

5.5 qHD

Processor

Dual Core

1 GHz

Dual Core

1,3 GHz

Dual Core

1,3 GHz

Quad Core

1,3 GHz

Quad Core

1,3 GHz

Besturingssysteem

Android 4.2

Android 4.2

Android 4.2

Android 4.2

Android 4.2

Connectiviteit

HSPA+

HSPA+

HSPA+

HSPA+

HSPA+

Fototoestel

2 Mpxl

3,2 Mpxl

5 Mpxl + VGA + flash

5 Mpxl + VGA + flash

8 Mpxl + VGA + flash

Batterij

1300 mAh

1400 mAh

1800 mAh

2000 mAh

2500 mAh

Dikte

11,9 mm

11,9 mm

11,5 mm

9,9 mm

9,5 mm

Dit zijn de aanbevolen verkoopprijzen van de nieuwe toestellen:

  • POP C1: € 69,90
  • POP C3: € 99,90
  • POP C5: € 119,90
  • POP C7: € 139,90
  • POP C9: € 179,90

NOOT VOOR DE REDACTIE:
Probeert u één van deze toestellen graag zelf uit? Wij stellen u de POP C7 voor. Interesse? Contacteer ons per mail: info@bluechilli.be

 

Over ALCATEL ONETOUCH

ALCATEL ONETOUCH ontwikkelt en verdeelt wereldwijd een groeiend gamma mobiele en internetproducten die ontworpen zijn om zo uniek te zijn als hun gebruikers. ALCATEL ONETOUCH, één van ‘s werelds 10 grootste producenten van mobiele telefoons en één van de sterkst groeiende, vereenvoudigt de toegang tot de hedendaagse mobiele levensstijl dankzij kleurrijke en gebruiksvriendelijke toestellen uitgerust met technologieën die gebruikers het meest nodig hebben en dit aan aantrekkelijke prijzen.

ALCATEL ONETOUCH is een merk van TCL Communication, een privébedrijf dat genoteerd staat op de beurs van Hong Kong (2618.HK) en dat eigendom is van TCL Corporation, één van ‘s werelds grootste bedrijven in de sector van consumentenelektronica.

Het merk ALCATEL staat al 20 jaar lang synoniem voor ononderbroken innovatie en kwaliteit in de sector van mobiele telefonie voor het brede publiek. Het smartphone-gamma ONETOUCH profiteert van deze kennis waardoor er unieke producten aan toegankelijke prijzen kunnen worden aangeboden.

Voor extra informatie kunt u terecht op www.alcatelonetouch.com.

 

Contacteer ons
Over Blue Chilli

Blue Chilli
Rue d'Alost - 7-11 - Aalststraat
1000 Bruxelles/Brussel