Kronos kondigt een nieuw partnerschap aan met Paralax in de Benelux voor geïntegreerde tijdregistratie en personeelsplanning

Dinsdag 18 juni 2013 — Kronos Efficient en Rostar CAS van Paralax bieden een complete oplossing voor personeelsplanning en tijdsregistratie voor Nederlandse en Belgische bedrijven
 
Brussel, 18 juni 2013Kronos (www.kronosglobal.nl), wereldleider in oplossingen voor het beheer van werkkrachten, kondigt een samenwerking aan met Paralax (www.paralax.nl) een innovatieve aanbieder van softwareoplossingen op het gebied van personeelsplanning.


Belangrijkste feiten

  • Kronos Efficient is een softwareoplossing bedoeld om bedrijven in realtime zicht te bieden op de arbeidsuren, afwezigheid en gemaakte kosten in hun organisatie. Efficient stelt hen eveneens in staat om zich in regel te stellen met de lokale wetgeving en zo risico’s op het schenden van wetten te minimaliseren.
  • Rostar CAS van Paralax is speciaal ontwikkeld voor bedrijven met sterk wisselende bezettingen, ploegendiensten en voor bedrijven die werken met flexibel personeel. Het stelt organisaties in staat te werken conform ingewikkelde wet- en regelgeving inclusief de volledige controle over alle parameters. Het geeft medewerkers binnen de kaders de mogelijkheid tot zelfroosteren via PC of tablet en smartphone met de zelfrooster app. Vanzelfsprekend is Rostar CAS naadloos te integreren met HRM-, payroll- en ERP-software.
  • De samenwerking tussen Kronos en Paralax biedt twee grote voordelen:
  • Het verbeteren van HR processen en operationele processen
  • Het beter bijhouden van werktijd, activiteiten en planning
  • Op maat aangepast aan het beleid van bedrijven

Wat denken zij ervan?

  • Rolf Van Lierde, General Manager, Kronos Efficient

”Wij zijn zeer verheugd over deze samenwerking met Paralax Benelux. Dit partnerschap stelt ons in staat om onze klanten te voorzien van een complete oplossing die optimaal voldoet aan de specifieke lokale eisen van het MKB. Onze wederzijdse klanten zullen eveneens veel baat hebben bij deze samenwerking, die resulteert in softwareoplossingen die zowel bijzonder effectief zijn als gemakkelijk in gebruik.”

  • Rob Buikema, Algemeen Directeur, Paralax

 “Wij zijn zeer positief over de samenwerking met Kronos. Het stelt ons in staat om aan toenemende de vraag naar geïntegreerde planning- en tijdregistratie systemen te voldoen. Naast planningssoftware hebben onze klanten steeds vaker behoefte aan een gedegen en betrouwbaar tijdregistratiesysteem. De oplossing van Kronos beantwoordt deze vraag en biedt een complementaire oplossing waardoor bedrijven in staat zijn efficiënter te opereren.”

Links en nuttige informatie

Over Kronos

Kronos is wereldleider in oplossingen voor het beheer van werkkrachten. Tienduizenden bedrijven verspreid over 100 landen – waarvan meer dan de helft deel uit maken van de Fortune 1000® – gebruiken Kronos-software om de arbeidskosten te beheren, het risico op non-conformiteit te beperken en de productiviteit te verhogen. Voor extra informatie over de oplossingen van Kronos voor het tijdsregistratie, planningen en afwezigheidbeheer, surf naar onze site: www.kronosglobal.nl

Kronos: Workforce Innovation That Works

Over Paralax

Paralax is een aanbieder van softwareoplossingen en dienstverlening op het gebied van personeelsplanning, personeelsroosters en workforce management. Ruim 600 klanten in meer dan 20 marktsegmenten, in zowel binnen- als buitenland, maken dagelijks met succes gebruik van Paralax-software. Met Rostar CAS biedt Paralax een nieuwe generatie planningsoftware waarbij flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en hoogwaardige technologie hoog in het vaandel staan. Met behulp van webmodules worden ook medewerkers en opdrachtgevers betrokken bij het planningproces, waardoor het maken van personeelsroosters sneller, efficiënter en makkelijker verloopt. Behalve oplossingen voor operationele en strategische personeelsplanning ondersteunt Paralax organisaties ook met business consultancy en training. Voor meer informatie: www.paralax.com.