Monaco in Pole Position voor Saxo Bank

Brussel, 16 mei 2014 - Saxo Bank schuift op naar de pole position binnen het Lotus F1 Team, en dat speciaal voor de prestigieuze Grand Prix van Monaco. De merknaam Saxo Bank zal dan sterker aanwezig zijn op de E22, de wagen waarmee Romain Grosjean en Pastor Maldonado de strijd aangaan.

Met als doel om het imago van Saxo Bank, dat sinds het begin van dit jaar 2014 een officieel commercieel partnership is aangegaan met het Lotus F1 Team, zal het logo van Saxo Bank op de flanken van de wagen duidelijk prijken tijdens de Grand Prix van Monaco. Dit kan gezien worden als een hoogtepunt voor de betrokkenheid van de bank als sponsor.

Federico Gastaldi, adjunct-directeur Lotus F1 Team:

"We zijn verheugd om de relatie met Saxo Bank naar een hoger plan te tillen. Wij zijn twee bedrijven die ervoor gaan om grotere spelers op hun respectievelijke domein uit te dagen met steeds dezelfde honger naar winst. De Grand Prix van Monaco biedt een prachtige achtergrond om een wereldwijd publiek kennis te laten maken met Saxo Bank. Het is geen geheim dat de start van ons seizoen moeizaam verliep, maar deze extra steun van Saxo Bank spoort ons aan om nog meer  vooruitgang te boeken.”

Lars Seier Christensen, co-CEO en co-stichter van Saxo Bank:

“Het sponsoren van prestatiegerichte sporten zoals Formule 1, de World Series by Renault of het Pro Tour-wielrennen verpersoonlijkt de benadering waarvoor Saxo Bank kiest om uit te blinken in onze business. Onze activiteiten op vlak van sportsponsoring toonden zich altijd ambitieus. We zijn erbij om te winnen en om zowel onze klanten als partners geweldige ervaringen te laten beleven. Bij Saxo Bank zijn we dan ook trots dat we het volledige Lotus F1 Team ondersteunen, en verder de ook uit Denemarken afkomstige Marco Sørensen, officiële testpiloot van het Lotus F1 Team. Het weekend van de Grand Prix van Monaco is wel een heel speciale gelegenheid voor ons, want ons logo zal op 5 racewagens te zien zijn: de wagens van het Lotus F1 Team, de Tech 1 Formula Renault 3.5 racewagen met aan het stuur Marco Sørensen en verder nog de 2 wagens van het Lotus Formula Renault 3.5 team.”

 

Over Saxo Bank Belgium

Opgericht in 1992 door Kim Fournais en Lars Seier Christensen, is Saxo Bank (www.saxobank.com) de specialist in online trading en beleggingen, die haar cliënten de mogelijkheid biedt om hun portefeuille van financiële activa te beheren via SaxoTrader, SaxoWebTrader en SaxoMobileTrader. Als Europese bank sinds 2001 is Saxo Bank vandaag uitgegroeid tot de tweede grootste bank in Denemarken op vlak van beurswaarde en is het wereldleider op gebied van Forex. Saxo Bank telt meer dan 120 White Label Clients, duizenden IB’s (introducing brokers) en honderdduizenden klanten in meer dan 180 landen. Saxo Bank realiseerde in 2011 een nettobankproduct van 475 miljoen € (83 miljoen € nettoresultaat) en voert voor gemiddeld 20 miljard dollar transacties uit per dag. Saxo Bank, waarvan de hoofdzetel zich in Kopenhagen bevindt, heeft vestigingen in onder meer het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Zwitserland, Singapore, Spanje, Australië, Japan, China, Italië, Dubai, Tsjechië, Nederland, Rusland en België.

Sinds de start in oktober 2011 is Saxo Bank Belgium ingeschreven bij de Nationale Bank van België (de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel,www.nbb.be). Ze stelt particulieren, banken en makelaars in staat om te beleggen in deviezen, FX-opties, Forward FX, CFD’s voor aandelen/indexen/grondstoffen en andere derivaten, via haar online beleggingsplatformen. De beleggingsplatformen zijn beschikbaar rechtstreeks via Saxo Bank of via een netwerk van internationale partners. Saxo Bank Belgium behoort voor 100% toe aan de Deense Saxo Bank. 

Contacteer ons
Over Blue Chilli

Blue Chilli
Rue d'Alost - 7-11 - Aalststraat
1000 Bruxelles/Brussel