Nieuw: ondekt Dinant met de kinderen dankzij een avonturenspel

Het concept ‘Aventure Jeu’ (avonturenspel) spreekt steeds meer gezinnen aan die op een speelse wijze een toeristische regio willen ontdekken.

In Dinant en Bourg-en-Bresse (Frankrijk) gaan klein en groot op zoek naar avonturen, spelletjes, raadsels … en dat met de hulp van de ‘Aventure Jeu’-tas en verder heel wat digitale spelletjes die kunnen worden gedownload op een smartphone.

In Dinant kunnen spelers de stad ontdekken aan de hand van 5 opdrachten, die de geschiedenis vertellen van het 'Serment des 7 pierres'. Volg de aanwijzingen van Dame Mosa, de fee van de Maas, die de raadsels helpt oplossen die u doorheen de stand en zijn omgeving loodsen.

Bij Bourg-en-Bresse kunnen gezinnen Fifrelin helpen bij het oplossen van raadsels, die gelinkt zijn aan 6 verschillende verhalen die ze kunnen ontdekken in het Franse departement Ain.

De perfecte gelegenheid dus voor gezinnen om in de buitenlucht op stap te gaan, en samen een ontspannende tijd te beleven tijdens een kort toeristisch verblijf.

Ben jij klaar om ook zo’n avontuur te beleven? Om te kijken in welke regio’s dat al kan, kan je hier het road-book (persdossier) downloaden.

Voor meer informatie of afbeeldingen kan je ons altijd contacteren.

Contacteer ons
Over Blue Chilli

Blue Chilli
Rue d'Alost - 7-11 - Aalststraat
1000 Bruxelles/Brussel