Persconferentie: de economische vooruitzichten voor het tweede kwartaal volgens Steen Jacobsen, Chief Economist van Saxo Bank

Brussel, 1 april 2014 - Steen Jakobsen, Chief Economist van Saxo Bank, komt zijn vooruitzichten voor het tweede kwartaal voorstellen in Brussel op woensdag 9 april. Als bijlage vindt u de uitnodiging met alle details. De presentatie zal in het Engels gebeuren.

Hij is die dag ook beschikbaar voor interviews in de namiddag. Indien u graag een gesprek wenst met de heer Jakobsen, contacteer dan voor 4 april Bruno Van Dam via mail  bruno@bluechilli.be of telefoon 0471 64 42 93.

 

Praktisch:

Locatie: Cercle de Lorraine – Poelaertplein  6 – 1000 Brussel.

Datum: woensdag 9 april 2014. Interviews mogelijk tussen  14u30 en 18u30, de presntatie van Steen Jakobsen duurt van  19u00 tot 20u30.

 

Voor meer informatie kunt u ons altijd contacteren.

Wij hopen alvast u te mogen ontmeoten op 9 april.

 

Over Saxo Bank Belgium

Opgericht in 1992 door Kim Fournais en Lars Seier Christensen, is Saxo Bank (www.saxobank.com) de specialist in online trading en beleggingen, die haar cliënten de mogelijkheid biedt om hun portefeuille van financiële activa te beheren via SaxoTrader, SaxoWebTrader en SaxoMobileTrader. Als Europese bank sinds 2001 is Saxo Bank vandaag uitgegroeid tot de tweede grootste bank in Denemarken op vlak van beurswaarde en is het wereldleider op gebied van Forex. Saxo Bank telt meer dan 120 White Label Clients, duizenden IB’s (introducing brokers) en honderdduizenden klanten in meer dan 180 landen. Saxo Bank realiseerde in 2011 een nettobankproduct van 475 miljoen € (83 miljoen € nettoresultaat) en voert voor gemiddeld 20 miljard dollar transacties uit per dag. Saxo Bank, waarvan de hoofdzetel zich in Kopenhagen bevindt, heeft vestigingen in onder meer het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Zwitserland, Singapore, Spanje, Australië, Japan, China, Italië, Dubai, Tsjechië, Nederland, Rusland en België.

Sinds de start in oktober 2011 is Saxo Bank Belgium ingeschreven bij de Nationale Bank van België (de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel, www.nbb.be). Ze stelt particulieren, banken en makelaars in staat om te beleggen in deviezen, FX-opties, Forward FX, CFD’s voor aandelen/indexen/grondstoffen en andere derivaten, via haar online beleggingsplatformen. De beleggingsplatformen zijn beschikbaar rechtstreeks via Saxo Bank of via een netwerk van internationale partners. Saxo Bank Belgium behoort voor 100% toe aan de Deense Saxo Bank. 

Contacteer ons
Over Blue Chilli

Blue Chilli
Rue d'Alost - 7-11 - Aalststraat
1000 Bruxelles/Brussel