Persdossier van Safetify, een dynamisch systeem voor risicobeheer dat kmo's helpt om te voldoen aan hun wettelijke verplichtingen op het vlak van preventie, veiligheid en welzijn op het werk

Niivel, 21 mei 2014 – Na de officiële lancering van Safetify op de Werelddag veiligheid en gezondheid op het werk, bezorgen we u nu graag het volledige persdossier.

Safetify is een dynamisch systeem voor risicobeheer dat kmo's helpt om te voldoen aan hun wettelijke verplichtingen op het vlak van preventie, veiligheid en welzijn op het werk. Het gaat om één systeem dat zowel gebruiksvriendelijk, volledig als eenvoudig is.

Zoals blijkt uit dit persdossier, gidst Safetify de preventie-adviseur stap voor stap door de acties die hij of zij moet ondernemen. Dankzij de databank en de mogelijkheid om samen te werken met andere preventie-adviseurs, biedt Safetify een erg volledige en goed gedocumenteerde basis. De talrijke modules die werden ontwikkeld door het team van specialisten dat de applicatie ook heeft ontworpen, kunne worden aangepast aan alle types ondernemingen, ongeacht hun grootte, hun activiteit of de sector waarbinnen ze actief zijn.

Safetify is ontwikkeld om makkelijk te worden geïntegreerd binnen het bedrijfsleven. Het structureert het preventiebeleid, net zoals dat het geval is bij grote bedrijven, maar tegen een voor kmo's betaalbare kost.

Ter gelegenheid van de lancering van Safetify stellen wij u voor om de heer Philippe Brux te ontmoeten, burgerlijk ingenieur gespecialiseerd in akoestiek, oprichter van Modyva en initiatiefnemer van dit project. Graag regelen wij een afspraak voor u.

 

Have a safe day !

Contacteer ons
Over Blue Chilli

Blue Chilli
Rue d'Alost - 7-11 - Aalststraat
1000 Bruxelles/Brussel