PERSMAP: "Week-end à la Française"

Brussel - Ambachtslieden, ontwerpers, cateringberoepen…  Tientallen exposanten zullen aanwezig zijn op de tweede editie van “ Week-end à la Française” op het Guido van Arezzo-plein op 6 en 7 juni.

Meer dan 50 exposanten tonen hun knowhow in de meest uiteenlopende domeinen, of het nu lederbewerking is, of de verkoop van grote wijnen en likeuren of  van de vele lekkernijen die Frankrijk te bieden heeft  aan fijnproevers… Via tal van activiteiten en animaties zullen jong en oud twee onvergetelijke dagen beleven op het bekende Brusselse plein. Zo zijn er kinderanimaties, een petanquetoernooi en natuurlijk veel muziek.

Dit jaar verwelkomt “Week-end à la Française” met het grootste genoegen de Lot-vallei als eregast. De vertegenwoordigers van deze regio en hun gastronomische en toeristische troeven staan extra in de kijker.

Editie 2015 heet ook een nieuwe partner welkom: de Franse minister van Landbouw, van Levensmiddelen en Bos (het MAAF), die het evenement voluit ondersteunt. De minister heeft ook besloten om het “Week-end à la Française”  op te nemen in de communicatie- en promotieacties die Frankrijk voert in België.

 

Voor meer inlichtingen raadpleeg het persmap in bijlage. 

 

| Over  “Week-end à la Française” |

“Week-end à la Française”, een openluchtfestijn van gastronomie, ambachtskunsten en creativiteit, zet Frans-Belgische talenten en knowhow in de kijker. Een ideale gelegenheid voor Fransen én Belgen om mooie en lekkere producten te ontdekken in een gezellig en hartelijk kader.

 

| Over Les Petites Puces |

De vzw Les Petites Puces organiseert sinds 2008 evenementen voor het grote publiek in Brussel. Ze wil ambachtslieden, ontwerpers, kunstenaars en winkeliers in een bepaalde wijk promoten door trendy en gezellige evenementen te organiseren (UP, les Puces Nautiques, le Châtelain sous Oxygène, la Fête des Châtelains, l’Apéro Chapo, les Puces d’Hiver, enz.).

Contacteer ons
Over Blue Chilli

Blue Chilli
Rue d'Alost - 7-11 - Aalststraat
1000 Bruxelles/Brussel