PERSUITNODIGING: bezoek het ecohuis UpGreen in Brussel, dat voorzien is van lichtdeflectoren die zorgen voor extra lichtinval

Maandag 2 december 2013 — Het Franse Espaciel heeft tijdens BouwXpo in Kortrijk zijn ‘lichtdeflectoren‘ op de Belgische markt gelanceerd. Dit nieuwe product is een technische oplossing die zorgt voor meer lichtinval en het comfort van zowel bestaande woningen als nieuwbouw kan verhogen.

Persdossier

Ter gelegenheid van de lancering van Espaciel, bezorg ik u alvast het persdossier met daarin alle details over dit product en het bedrijf.

Het principe

De lichtdeflector is bestemd voor zowel de particuliere als de professionele markt. Deze deflector bestaat uit een weerspiegelend oppervlak met een reflectiecoëfficiënt van meer dan 90%, en dient bevestigd te worden in de buurt van een venster – dit kan zowel horizontaal als verticaal en zowel binnen als buiten – en leidt het zonlicht op die manier naar binnen. Het zorgt er eveneens voor dat de natuurlijke lichtstroom met 50% kan toenemen en dit zonder grote werken, met een eenvoudig installatiesysteem en aan een prijs die veel lager ligt dan bij het vergroten van het venster. Een zuinige en groene oplossing dus!

Bezoek het ecohuis UpGreen in Brussel, pilootwoning van Espaciel

Om een beter beeld te krijgen van het product Espaciel, stellen wij u voor om het ecohuis UpGreen in Brussel (Sint-Gillis) te bezoeken. De renovatie van het huis UpGreen werd zo bedacht dat het een hoog niveau van comfort zou garanderen maar dit met een minimale impact op het leefmilieu. Tien jaar voor de huidige normen, was deze woning al uitgerust met talrijke groene technologieën. Om de lichtinval te optimaliseren en om het gezichtsveld te verbreden, zijn alle openingen voorzien van lichtreflectoren, zowel binnen als buiten en zowel horizontaal als verticaal.

Concreet

Interesse om het ecohuis UpGreen te bezoeken en te zien hoe de Espaciel-deflector daar functioneert?

Laat mij dan iets weten, dan regelen we een afspraak.