Persuitnodiging: Inhuldiging van de eerste CO2-neutrale Lidl-supermarkt van België

18 maart - 10 uur - Graystraat, 138-150 - 1050 Brussel

Lidl heeft het genoegen u op dinsdag 18 maart (10u) uit te nodigen voor een persconferentie en de inhuldiging van haar eerste Eco2logische winkel in België (Graystraat, 138-150 - 1050 Brussel).

De nieuwe vestiging in Elsene weerspiegelt de inspanningen van Lidl op het vlak van milieubehoud en duurzaamheid, wat de retailer zelf kadert in haar ‘Op weg naar morgen’-strategie. De pilootwinkel  is de opstelsom van vele milieuvriendelijke technologieën. Zo werd er veel aandacht besteed aan het gebruik van materialen en technieken om tot een zo duurzaam mogelijk resultaat te komen.

Lidl is trots te mogen rekenen op de aanwezigheid van Servais Verherstraeten, Staatssecretaris voor Duurzame Ontwikkeling, die de winkel zal inhuldigen samen met de vertegenwoordigers van de gemeente Elsene.

De pers krijgt een rondleiding, waarbij alle gebruikte ecologische technieken zullen worden toegelicht. Enkele voorbeelden: laadpalen voor elektrische voertuigen, driedubbele beglazing, zonnepanelen, verwarming van het hele gebouw via de hitte uit de koelgeneratoren en nog veel meer. 

Wenst u dit ambitieuze pilootproject van Lidl te komen ontdekken? Aarzel dan niet om u in te schrijven om dit project in avant-première te bezoeken.

Bovendien zal er aan elke aanwezige journalist een gift pack uitgedeeld worden.

 

Praktische informatie:

Plaats: Lidl-winkel, Graystraat 138-150 – 1050 Brussel

Datum en uur: 18 maart, 10u

 

Alvast bedankt om uw aanwezigheid voor 14 maart te bevestigen aan Bruno Van Dam via het volgende adres : info@bluechilli.be.

Contacteer ons
Over Blue Chilli

Blue Chilli
Rue d'Alost - 7-11 - Aalststraat
1000 Bruxelles/Brussel