Persuitnodiging: Ontdek de nieuwe Learning Services van Ricoh Belgium tijdens de Opendeurdagen 2014

Dinsdag 14 oktober –10u30 – Salons de Romree (Grimbergen)

Maandag 29 september 2014 — Ricoh Belgium nodigt u uit op de presentatie van haar Learning Services op dinsdag 14 oktober om 10u30 gebracht door Eric Gryson, CEO van Ricoh Belgium. De presentatie zal gevolgd worden door een business lunch en een overzicht van de laatste technologieën, voorgesteld door Ricoh. 

Van 13 tot 17 oktober 2014 organiseert Ricoh Belgium haar traditionele opendeurdagen. Het thema van dit jaar is: “Enterprise 2.0”

Met geavanceerde technologieën helpt Ricoh haar klanten om hun manier van werken te transformeren en de collectieve verbeelding van werknemers optimaal te benutten.

Dat noemen we een “Enterprise 2.0.”: een bedrijf waar alle informatiestromen perfect onder controle zijn, zowel op de werkvloer als op verplaatsing, en waar de klanten resoluut centraal staan.

Voor Ricoh is het succes van een Enterprise 2.0 gebaseerd op 4 pijlers: communicatie, samenwerking, het delen van informatie en networking. Deze zorgen ervoor dat iedereen binnen het bedrijf informatie beter gebruikt.

Kom en ontdek de laatste nieuwe technologieën, met een bijzondere focus op Learning Services.

De traditionele manier van “leren” verandert. We staan aan de vooravond van een nieuwe manier van omgaan met educatie, nieuwe informatie werd nog nooit zo snel verspreid. Woorden die vandaag worden geschreven kunnen morgen al achterhaald zijn. “Leren” moet op elk moment aanpasbaar zijn.

Ricoh Belgium heeft een nieuwe business line op de kaart gezet om tools en consultancy aan te bieden in alle domeinen die met “leren” te maken hebben, en dit aan alle bedrijven, of ze nu groot zijn of klein, commercieel of niet-commercieel.

Wat biedt Ricoh Learning Services ?

Kom langs en ontdek de nieuwe technologieën van Ricoh: mobile learning, interactive boards, interactive learning table, UCS, projectoren,... De Ricoh Learning Services halen het maximum uit de nieuwste technologieën op de markt en bieden u verschillende mogelijkheden op het vlak van leren. U kan ze op alle mogelijke manieren gebruiken: via uw smartphone, uw tablet of een interactief whiteboard. Deze interactieve trainingen kennen veel succes in verschillende sectoren: het onderwijs, het bedrijfsleven, de sportwereld,... De expertise van Ricoh is gebaseerd op jarenlange ervaring en innovatie. Bent u nieuwsgierig om deze brede waaier aan toepassingen te ontdekken? Aarzel dan niet en spring binnen op onze opendeurdagen!

 

 Eric Gryson, CEO van Ricoh Belgium & Luxemburg, nodigt u uit op dinsdag 14 oktober 2014, om 10u30 ,

 in de Salon de Romree (Brusselsesteenweg 39 - 1850 Grimbergen)

 om de nieuwe Ricoh Learning Services te ontdekken.

 

 Indien gewenst, voorzien wij ook een rondleiding.

 Na de presentatie volgt er een business lunch.

 

Om u zo goed mogelijk te kunnen ontvangen, vragen wij u om ten laatste op 6 oktober uw aanwezigheid te bevestigen via e-mail naar info@bluechilli.be of via telefoon op het nummer 0474/87.59.02.

Indien deze datum u niet past, stellen wij voor dat u uw beschikbare data doorgeeft (liefst ook voor 6 oktober) zodat wij eventueel een nieuwe afspraak kunnen regelen voor een interview tijdens deze opendeurdagen. De openingsuren zijn:

                > Maandag 13 oktober van 11u tot 18u

                > Dinsdag 14 oktober van 10u tot 18u

                > Woensdag 15 oktober van 10u tot 18u

                > Donderdag 16 oktober van 10u tot 18u

                > Vrijdag 17 oktober demonstraties van 10u tot 12u

 

Praktische informatie:

Meer informatie kan u vinden op: http://ricoh.onetec.be/index_nl.asp

 

Adres:

“Salons de Romree”

Brusselsesteenweg 39

1850 Grimbergen

Tel: 02/269 74 74

 

Perscontact:

Blue Chilli – Evelyn Pelicaen

+32 474 87 59 02 – evelyn@bluechilli.be

 

Parkeergelegenheid: Parkeerterrein “Romree” + de nabijgelegen parking “Navette”

 

| Over Ricoh |

Ricoh is een wereldwijd technologiebedrijf, gespecialiseerd in kantoortoestellen, production printing oplossingen, document managementsystemen en IT-diensten. De Ricoh Groep, met hoofdzetel in Tokio, is actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eindigde in maart 2013 boekte Ricoh een wereldwijde omzet van 1.924 miljard yen (ongeveer 20 miljard USD).

De omzet van het bedrijf is in hoofdzaak afkomstig van producten, oplossingen en diensten die de interactie tussen mensen en informatie verbeteren. Ricoh produceert verder ook bekroonde digitale camera’s en gespecialiseerde industriële producten. Het staat bekend voor de kwaliteit van zijn technologie, het uitzonderlijke niveau van zijn klantenservice en zijn initiatieven voor duurzaam ondernemen.

Onder de vlag van de nieuwe baseline, imagine. change. helpt Ricoh bedrijven de manier waarop ze werken te veranderen en de collectieve verbeelding van de medewerkers te benutten.

Voor meer informatie, ga naar www.ricoh.be/pers

 

Ricoh Learning Services

Ricoh - Open Doors 2014 (NL)