Persuitnodiging: Opendeurdagen 2013 Ricoh Belgium - 14 tot 18 oktober

Everything can be archieved. JUST DARE

Maandag 7 oktober 2013 — Ricoh durft. Ricoh durft veranderen. Van een producent van printers en kopieertoestellen is het geëvolueerd naar een specialist op het vlak van document management, dat zijn klanten de tools en services ter beschikking stelt om productiever te zijn en efficiënter te werken. Van 14 tot 18 oktober 2013 organiseert Ricoh in de Salons de Romrée zijn opendeurdagen om het volledige aanbod voor te stellen aan klanten en prospecten. Durven zij de overstap maken naar de nieuwe manier van werken en de oplossingen die Ricoh voorstelt? De heer Eric Gryson, CEO van Ricoh Belgium & Luxemburg, nodigt ook u uit om deze opendeurdagen te bezoeken. Op dinsdag 15 oktober om 11u maakt hij ook graag tijd voor u vrij om u persoonlijk rond te leiden en de visie van Ricoh toe te lichten. Op het einde van de rondleiding zal een lunch voorzien worden.

Blikvangers

Ricoh biedt een brede waaier aan van diensten en producten: documentenbeheer, gepersonaliseerde logistieke oplossingen, production printing, IT-diensten, mobiliteit… Al deze activiteiten worden voorgesteld, maar hieronder zetten we enkele hoogtepunten op een rij:

Smart working / New way of working

  • Interactief white board: tovert iedere beamer om in een interactief white board dat zelfs info vanop diverse locaties kan bundelen
  • 3D-beamer: projecteren in 3D
  • Short rent: op korte termijn inspelen op piekvolumes

Security

  • IT Security Box: datakluis die een levensverzekering biedt voor het digitale archief

Click & Post

  • Ricoh Click & Post bespaart tot 30% op de verzendingskosten van poststukken, en dat via een procedure die maar een paar muiskliks in beslag neemt

Avant-première

  • Vlakbij, op de hoofdzetel in Vilvoorde, vlot bereikbaar met een limousine, zijn er doorlopend demonstraties van ons volledig productgamma. Centraal hierbij staan de nieuwe color line-up 3D(MPC-reeks) en een voorstelling, in avant-première, van Ricoh’s nieuwe kleuren wideformat printer (PRO L 4130-serie) die sterk gericht is op commerciële toepassingen binnen de wereld van labeling en signage.

Animaties  

  • Om onze slogan extra kracht bij te zetten, willen we graag testen over hoeveel lef u beschikt. Durft u plaats te nemen aan ons insectenbuffet of maakt u liever kennis met het lievelingsdier van onze slangendanseres?
  • Benieuwd naar onze andere uitdagingen? Kom dan naar onze opendeurdagen… als je durft!

Praktisch

Meer info http://www.ricoh.be/nl/campagnes/open-doors-2013/index.aspx 


    Maandag 14 oktober van 11 tot 18u
    Dinsdag 15 oktober van 10 tot 18u 
    Woensdag 16 oktober van 10 tot 18u
    Donderdag 17 oktober van 10 tot 18u 
    Vrijdag 18 oktober demonstraties van 10 tot 12u

Adres:
Salons de Romree, Brusselsesteenweg 39, 1850 Grimbergen 

Om u in de beste omstandigheden te kunnen ontvangen, vragen we u om uw aanwezigheid op de persbijeenkomst van dinsdag 15 oktober om 11u te bevestigen of als u niet aanwezig kan zijn, de datum en het uur dat u het beste past. Dit kan via e-mail luc@bluechilli.be of telefoon 0495 30 29 99, voor 10 oktober. Hartelijk bedankt. 

Parkeergelegenheid: Parkeerterrein Romree 
+ nabijgelegen pendelparkeerterrein