PERSUITNODIGING: Opening van ‘Charlotte Café Cuisine’ op 21 mei

De heer en mevrouw ‘Café Cuisine’ & de heer en mevrouw ‘Bistro à manger’ nodigen u uit op het huwelijk van Charlotte & Emile, op 21 mei 2015 om 18.00 uur.

Brussel – Spits uw oren om het meest stijlvolle evenement van het jaar niet te missen: nu donderdag 21 mei om 18.00 uur stappen Charlotte en Emile in het huwelijksbootje, een gebeurtenis waar lekkerbekken, fijnproevers en gastronomen van zullen smullen. Liefhebbers van lekker eten en gezelligheid zullen hun hart kunnen ophalen in Charlotte Café Cuisine, dé nieuwe authentieke oude buurtbistro bij uitstek. 

Gelegenheidsadres: Dieweg 2, tegenover het station Ukkel Kalevoet. De brasserie is al meer dan 70 jaar oud, maar wordt vandaag nieuw leven ingeblazen door een gemotiveerd en dynamisch team dat zijn sporen heeft verdiend bij Emile Bistro (Elsene). Ze deden de nodige werken om het pand zijn uitstraling van weleer terug te geven. Vandaag nodigt het team u heel graag uit op de inwijding ervan die wordt gevierd met het huwelijk van Charlotte en Emile. Getuige van het huwelijk is niemand minder dan Bernard Gavilan, die ook, nadat de festiviteiten in meer besloten kring zijn afgerond, het grote Volksbal zal opluisteren, vanaf 20.00 uur – iedereen welkom!

 

PROGRAMMA VAN DE AVOND

18.00 u.:              Welkomstdrankje

18.30 u.:              Stadsomroeper

20h00 :                 Volksbal

Gelegenheidsadres: Dieweg 2 - 1180 Ukkel (Kalevoet)

 

Meer info? Neem contact op met Bruno Van Dam - Agence Blue Chilli - +32 (0)471 64 42 93 of via bruno@bluechilli.be

 

Contacteer ons
Over Blue Chilli

Blue Chilli
Rue d'Alost - 7-11 - Aalststraat
1000 Bruxelles/Brussel