PERSUITNODIGING: voorstelling van de tweede editie van “Weekend à la Française” op 8 mei

Brussel - Ambachtslieden, ontwerpers, cateringberoepen,…  tientallen exposanten zullen aanwezig zijn op de tweede editie van “ Weekend à la Française” op het Guido van Arezzo-plein op 6 en 7 juni.

Meer dan 50 exposanten tonen hun knowhow in de meest uiteenlopende domeinen, of het nu lederbewerking is, of de verkoop van grote wijnen en likeuren of  van de vele lekkernijen die Frankrijk te bieden heeft  aan fijnproevers… Via tal van activiteiten en animaties zullen jong en oud twee onvergetelijke dagen beleven op het bekende Brusselse plein. Zo zijn er kinderanimaties, een petanquetoernooi en natuurlijk veel muziek.

Dit jaar verwelkomt “Weekend à la Française” met het grootste genoegen de Lot-vallei als eregast. De vertegenwoordigers van deze regio en hun gastronomische en toeristische troeven staan extra in de kijker.

Editie 2015 heet ook een nieuwe partner welkom: de Franse minister van Landbouw, van Levensmiddelen en Bos (het MAAF), die het evenement voluit ondersteunt. De minister heeft ook besloten om het “Week-end à la Française”  op te nemen in de communicatie- en promotieacties die Frankrijk voert in België.

Wil u het programma van deze twee dagen graag in avant-première ontdekken? Kom dan op 8 mei naar de persconferentie in de ‘Brasserie Rose’. U verneemt er de namen van de exposanten en het volledige programma met alle activiteiten. Bij wijze van voorsmaakje zullen een aantal exposanten u al laten proeven van hun producten: champagne van Laurent Perrier, Franse wijnen, in het bijzonder wijnen uit de Lot-vallei, maar ook de bekende Meert-wafels of de heerlijke eclairs van Eclairs & Gourmandises, en nog veel meer.  

 

Praktische informatie:

Waar: Brasserie Rose: Amerikaanse straat 95 – 1050 Elsene

Wanneer: 8 mei  van 14.30 tot 17.30 uur

 

Gelieve uw komst te bevestigen voor 5 mei 2015 door contact op te nemen met:

Bruno Van Dam

Agence Blue Chilli / +32 (0)471 64 42 93

bruno@bluechilli.be

 

| Over  “Weekend à la Française” |

“Weekend à la Française”, een openluchtfestijn van gastronomie, ambachtskunsten en creativiteit, zet Frans-Belgische talenten en knowhow in de kijker. Een ideale gelegenheid voor Fransen én Belgen om mooie en lekkere producten te ontdekken in een gezellig en hartelijk kader.

 

| Over Les Petites Puces |

De vzw Les Petites Puces organiseert sinds 2008 evenementen voor het grote publiek in Brussel. Ze wil ambachtslieden, ontwerpers, kunstenaars en winkeliers in een bepaalde wijk promoten door trendy en gezellige evenementen te organiseren (UP, les Puces Nautiques, le Châtelain sous Oxygène, la Fête des Châtelains, l’Apéro Chapo, les Puces d’Hiver, enz.).

Contacteer ons
Over Blue Chilli

Blue Chilli
Rue d'Alost - 7-11 - Aalststraat
1000 Bruxelles/Brussel