PIXI FIRST VAN ALCATEL ONETOUCH: eersteklas smartphone voor betaalbare prijs

IFA, Berlijn, 5 september 2015 – ALCATEL ONETOUCH, een van de snelst groeiende smartphonemerken ter wereld, introduceert de nieuwe PIXI FIRST. Deze smartphone maakt deel uit van de betaalbare PIXI-serie. Met zijn 3G+-connectiviteit en krachtige quad-core-processor is de PIXI FIRST uniek in zijn soort en biedt de meest gewilde features voor een toegankelijke prijs.

  • Een van de dunste 4-inch smartphones in de markt
  • Snelle 3G+-connectiviteit en een quad-core-processor
  • 5-megapixelcamera aan de achterkant en 2-megapixelcamera aan de voorzijde voor geweldige shots en selfies
  • Premiumkleuren met metallic afwerking – Soft Slate, Metal Silver, Metal Gold en Rose Gold
  • Krachtige batterij met 300 uur stand-bytijd en zeven uur gesprekstijd

 

“PIXI FIRST maakt deel uit van de missie van ALCATEL ONETOUCH om premium smartphones voor iedereen toegankelijk te maken”, zegt Dan Dery, Chief Marketing Officer van ALCATEL ONETOUCH. “Je zult in deze prijsklasse geen enkele andere smartphone vinden, waar zoveel zorg aan details is besteed, en die over zulke high-end features beschikt.”

Foto’s, video’s en selfies in hoge kwaliteit

Geweldige foto’s en video’s liggen niet langer buiten het bereik van smartphonegebruikers met een beperkt budget. Met de 5-megapixelcamera met flits aan de achterkant van de PIXI FIRST en de 2-megapixelcamera aan de voorzijde neem je fantastische shots en selfies.

Zorgvuldige aandacht voor design

Het designteam van ALCATEL ONETOUCH heeft zich op het gebied van details van de PIXI FIRST niet ingehouden. Het 4-inch display is geplaatst in een slanke behuizing van 9,7 millimeter, een van de dunste 4-inch handsets op de markt. De elegante cover met metallic afwerking is verkrijgbaar in vier kleuren: Soft Slate, Metal Silver, Metal Gold en Rose Gold.

Fraai uiterlijk, ondersteund door kwaliteitstechnologie

De PIXI FIRST blinkt uit in meer dan alleen schoonheid. Het toestel beschikt over hardware die zonder problemen eersteklasprestaties levert. PIXI FIRST is voorzien van een 1,2 GHz quad-core-processor voor snelle games en apps. De 3G+-connectiviteit maakt vlot streamen en browsen mogelijk. Tot slot gaat de krachtige batterij lang mee met driehonderd uur stand-bytijd en zeven uur gesprekstijd.

De PIXI FIRST zal voor 69,99 euro vanaf september in de winkels verkrijgbaar zijn.

Kom langs op de IFA 2015 in stand 104 in hal 21B. Voor meer productinformatie specificaties, afbeeldingen of reviews, neem contact op met Blue Chilli.

 

Over ALCATEL ONETOUCH

ALCATEL ONETOUCH ontwikkelt en verdeelt wereldwijd een groeiend gamma mobiele en internet producten die ontworpen zijn om zo uniek te zijn als hun gebruikers. ALCATEL ONE TOUCH, één van ‘s werelds 10 grootste producenten van mobiele telefoons en één van de sterkst groeiende, vereenvoudigt de toegang tot de hedendaagse mobiele levensstijl dankzij kleurrijke en gebruiksvriendelijke toestellen uitgerust met technologieën die gebruikers het meest nodig hebben en dit aan aantrekkelijke prijzen.

ALCATEL ONETOUCH is een merk van TCL Communication, een privé-bedrijf dat genoteerd staat op de beurs van Hong Kong (2618.HK) en dat eigendom is van TCL Corporation, één van ‘s werelds grootste bedrijven in de sector van consumentenelektronica.

Het merk ALCATEL ONETOUCH staat al 20 jaar lang synoniem voor ononderbroken innovatie en kwaliteit in de sector van mobiele telefonie voor het brede publiek. Het smartphone gamma ALCATEL ONETOUCH profiteert van deze kennis waardoor er unieke producten aan toegankelijke prijzen kunnen worden aangeboden.

Voor extra informatie kunt u terecht op www.alcatelonetouch.com

 

Contacteer ons
Over Blue Chilli

Blue Chilli
Rue d'Alost - 7-11 - Aalststraat
1000 Bruxelles/Brussel