POP STAR- en POP UP-smartphones schitteren in de POP-productfamilie van ALCATEL ONETOUCH

  • Makkelijk aanpasbare POP STAR maakt het mogelijk om je eigen stijl te kiezen uit twintig hoesjes
  • POP UP biedt high-end design en prestaties tegen een middensegmentprijs
IFA, Berlijn, 4 september 2015 – ALCATEL ONETOUCH lanceert vandaag op de IFA 2015 in Berlijn zijn nieuwe POP-smartphones. POP STAR en POP UP maken deel uit van de ALCATEL POP-serie en combineren verschillende talenten.

Alle ogen gericht op de POP STAR

De nieuwe 5-inch POP STAR-smartphone is de smaakmaker in de nieuwste POP-serie. “POP STAR is een van de meest modieuze smartphones met een enorme collectie aan covers, waaruit de consument kan kiezen om zo zijn of haar eigen stijl te bepalen”, zegt Cheol Woo Park, Chief Designer bij ALCATEL ONETOUCH.

Met POP STAR kun je laten zien wie je bent. Kies voor de wilde kleuren en psychedelische designs in de Funky Collection. Een klassieke look vind je in de Leather Collection en totale glamour in de Fashion Collection. Of ga voor hout met de Nature-ECO Collection. De extra aandacht voor designdetails vind je terug in het ronde ontwerp dat de telefoon een elegante slankheid geeft aan de randen. Hierdoor ligt hij ook heel prettig in de hand.

POP STAR is beschikbaar met een 3G+- of 4G-verbinding en draait op een quad-core-processor. De smartphone is verder uitgerust met een 8-megapixelcamera met EIS aan de achterkant, en een 5-megapixelcamera aan de voorkant voor de perfecte selfie. Het volledig gelamineerde HD IPS-display zorgt voor 75 procent minder reflectie voor optimale leesbaarheid van het scherm in de zon en onder een kijkhoek van 160 graden.

POP UP heeft het allemaal

De nieuwe POP UP-smartphone heeft alles in zich om zelfs de meest veeleisende gebruiker tevreden te stellen. Het volledig gelamineerde HD IPS-display zorgt voor betere leesbaarheid in de zon en voor een grotere kijkhoek. Een krachtige octa-core processor, gekoppeld met 4G-connectiviteit, biedt snelle en soepele streaming. De 13-megapixelcamera met kwaliteitssensor en f2-diafragma zorgt voor scherpe foto’s, zelfs ’s nachts.

POP UP valt op door zijn stijl. Een metalen frame, glasharde toetsen en een back-cover met een 3D spin-effect maken de POP UP echt uniek. De telefoon is verkrijgbaar in vijf frisse kleuren: zwart, riva-blauw, amber-oranje, wit en aardbeirood.

Een combinatie van talenten

ALCATEL ONETOUCH wil consumenten het allerbeste bieden dat mogelijk is door een nieuwe norm te bepalen. De POP-familie staat garant voor de laatste designtrends en topkwaliteit voor een prijs die bij het middensegment hoort.

“Wij kunnen niet wachten tot consumenten kennismaken met deze nieuwe POP-smartphonemodellen die vol zitten met features en stijlen waar zij naar uitkijken”, zegt Dan Dery, Chief Marketing Officer van ALCATEL ONETOUCH.

De POP STAR (3G) zal voor 109 euro verkrijgbaar zijn vanaf september.  De POP STAR (4G) en POP UP zullen voor respectievelijk 139 euro en 189 euro verkrijgbaar zijn vanaf november. 

Kom langs op de IFA 2015 in stand 104 in hal 21B. Voor meer productinformatie, specificaties, afbeeldingen of reviews, neem contact op met Bue Chilli.

 

Over ALCATEL ONETOUCH

ALCATEL ONETOUCH ontwikkelt en verdeelt wereldwijd een groeiend gamma mobiele en internet producten die ontworpen zijn om zo uniek te zijn als hun gebruikers. ALCATEL ONE TOUCH, één van ‘s werelds 10 grootste producenten van mobiele telefoons en één van de sterkst groeiende, vereenvoudigt de toegang tot de hedendaagse mobiele levensstijl dankzij kleurrijke en gebruiksvriendelijke toestellen uitgerust met technologieën die gebruikers het meest nodig hebben en dit aan aantrekkelijke prijzen.

ALCATEL ONETOUCH is een merk van TCL Communication, een privé-bedrijf dat genoteerd staat op de beurs van Hong Kong (2618.HK) en dat eigendom is van TCL Corporation, één van ‘s werelds grootste bedrijven in de sector van consumentenelektronica.

Het merk ALCATEL ONETOUCH staat al 20 jaar lang synoniem voor ononderbroken innovatie en kwaliteit in de sector van mobiele telefonie voor het brede publiek. Het smartphone gamma ALCATEL ONETOUCH profiteert van deze kennis waardoor er unieke producten aan toegankelijke prijzen kunnen worden aangeboden.

Voor extra informatie kunt u terecht op www.alcatelonetouch.com

Contactez-nous
A propos de Blue Chilli

Blue Chilli
Rue d'Alost - 7-11 - Aalststraat
1000 Bruxelles/Brussel