Ricoh Belgium helpt Sinterklaas met het uitdelen van speelgoed aan het Iris Ziekenhuis Zuid (in Etterbeek-Elsene) en het AZ Sint Jan Brugge

Zoals ieder jaar tijdens de kerstperiode geeft Ricoh Belgium nieuw speelgoed aan gehospitaliseerde kinderen

Vilvoorde – Sinds verschillende jaren vergeet Ricoh Belgium de gehospitaliseerde kinderen niet, die tijdens de sinterklaas- en eindejaarsfeesten aan hun ziekenhuisbed zijn gekluisterd. Dit jaar hebben Sandra De La Ruelle, Account Manager Government & Education, en Laurent Faucon, Major Account Manager, in naam van Ricoh Belgium nieuw speelgoed aangeboden aan het Iris Ziekenhuis Zuid (Etterbeek-Elsene) en het AZ Sint Jan Brugge, om hun jonge patiëntjes een beetje af te leiden en hun dagen op te vrolijken.

Pascal Vandenhouweele, referentieverpleegkundige van de pool vrouwen / moeders / kinderen van het Iris Ziekenhuis Zuid verklaarde:  “De dienst pediatrie en de gehospitaliseerde kinderen bedanken u van harte voor de geschenken die we hebben ontvangen tijdens deze zo bijzondere periode van het jaar. We stellen dit gebaar erg op prijs.”

Ricoh Belgium zet zich nu al verschillende jaren in voor het welzijn van gehospitaliseerde kinderen in de feestperiode”, zegt Eric Gryson, CEO van Ricoh Belgium en Luxemburg. “Het is niet erg prettig voor een kind om Sinterklaas, Kerstmis of Nieuwjaar in het ziekenhuis te moeten vieren… We vonden het dan ook belangrijk om, nu het jaar ten einde loopt, de jonge patiëntjes een straaltje zon te brengen, dus hebben we een lading nieuw speelgoed geschonken aan het Iris Ziekenhuis Zuid en het AZ Sint Jan Brugge. We hopen dat we, door deze kleine bijdrage, hun verblijf wat aangenamer kunnen maken!”

 

| Over Ricoh |

Ricoh is een wereldwijd opererend technologiebedrijf, gespecialiseerd in breed inzetbare oplossingen voor kantooromgevingen, zoals documentmanagement systemen, production printing en IT-diensten. Het hoofdkantoor van de Ricoh Group is gevestigd in Tokio en is actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat afliep op 31 maart 2014 realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.195 miljard yen (ongeveer 21.3 miljard USD). 

De omzet van het bedrijf is in hoofdzaak afkomstig van producten, oplossingen en diensten die de interactie tussen mensen en informatie verbeteren. Ricoh produceert verder ook bekroonde digitale camera’s en gespecialiseerde industriële producten. Het staat bekend voor de kwaliteit van zijn technologie, het uitzonderlijke niveau van zijn klantenservice en zijn initiatieven voor duurzaam ondernemen.

Onder de vlag van de nieuwe baseline, imagine. change. helpt Ricoh bedrijven de manier waarop ze werken te veranderen en de collectieve verbeelding van de medewerkers te benutten.

Voor meer informatie, ga naar www.ricoh.be/pers

 

Contacteer ons
Over Blue Chilli

Blue Chilli
Rue d'Alost - 7-11 - Aalststraat
1000 Bruxelles/Brussel