Ricoh Belgium vergezelt Sinterklaas in het Erasmus ziekenhuis om speelgoed uit te delen

Vilvoorde, 11 december 2013 – Ricoh Belgium spant zich al enkele jaren in om het leven van kinderen in ziekenhuizen wat te verzachten. Of het nu voor een paar dagen of verschillende weken is, geen enkel kind vindt het leuk om in een ziekenhuis te verblijven en nog minder tijdens de feestdagen. Om de situatie van de kleine patiënten wat op te vrolijken, trokken Sarah Corti, Event Officer, en Axel Ectors, Account Manager, met een hoop geschenken naar het Erasmus ziekenhuis in Anderlecht.

Christine Hardy, verpleegster bij de kinderafdeling verwoordde het belang van deze geschenken voor de kinderen als volgt : « Net zoals alle andere kinderen houden onze patiëntjes ervan geschenken te ontvangen. Dit is des te belangrijker omdat ze in een ziekenhuis liggen. Dankzij hun nieuwe speelgoed zullen ze zich de komende dagen kunnen amuseren en hun zinnen kunnen verzetten. De vrijgevigheid van Ricoh verbetert zonder twijfel het comfort van de kinderen die opgenomen zijn in het ziekenhuis. Voor hun en voor het team van verpleegsters heeft deze gift een grote symbolische waarde ! »

Eric Gryson, CEO van Ricoh Belgium en Luxembourg legt uit : « Als we met ons initiatief een glimlach toveren op de gezichten van de kinderen, dan zijn we in ons opzet geslaagd. Opgenomen worden in een ziekenhuis is nooit leuk voor een kind tijdens de periode van Sinterklaas en Kerstmis. We willen kinderen in het Erasmus ziekenhuis gewoon even de kans bieden om te ontsnappen aan hun kille omgeving en ervoor zorgen dat ze zich amuseren net zoals thuis. » 

PHOTO: Sarah Corti met dokter Anne-Caroline Isidore en Axel Ectors met dokter Selinaj Valbena, verrasten de kinderen met geschenken in het Erasmus ziekenhuis te Anderlecht 

 

| Over Ricoh |

Ricoh is een wereldwijd technologiebedrijf, gespecialiseerd in het management van kantoortoestellen, oplossingen voor productieprinten, systemen voor document management en IT-diensten. De Ricoh Groep, met hoofdzetel in Tokio, is actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eindigde op 30 maart 2012 boekte Ricoh een wereldwijde omzet van 1,903 miljard yen (ongeveer 23 miljard dollar en 18 miljard euro).

De omzet van het bedrijf is in hoofdzaak afkomstig van producten, oplossingen en diensten die de interactie tussen mensen en informatie verbeteren. Ricoh produceert verder vaak bekroonde digitale camera’s en gespecialiseerde industriële producten. Het staat bekend voor de kwaliteit van zijn technologie, het uitzonderlijke niveau van zijn klantenservice en zijn initiatieven voor duurzaam ondernemen. 

Onder de vlag van de nieuwe baseline, imagine. change. helpt Ricoh bedrijven om de manier waarop ze werken te veranderen en de collectieve verbeelding van de medewerkers te benutten.

Contacteer ons
Over Blue Chilli

Blue Chilli
Rue d'Alost - 7-11 - Aalststraat
1000 Bruxelles/Brussel