Ricoh: copiers, printers … en zoveel meer!

Vilvoorde – De nieuwe reclamecampagne van Ricoh Belgium, gerealiseerd door reclamebureau Poids Plume, is gelanceerd. De campagne voert Victor ten tonele, de nieuwe ambassadeur van Ricoh, en toont dat Ricoh, bovenop kopieerapparaten en printers, een hele waaier van producten en diensten aanbiedt die het leven op kantoor aanzienlijk kunnen vergemakkelijken. 

Wie is Victor?

Victor is een IT-manager en die-hard fan van Ricoh, die in zijn bedrijf alleen maar wil werken met Ricoh-producten en –diensten en die geleidelijk aan niet alleen de beste klant is geworden van Ricoh, maar ook een echte Ricoh-specialist!

Victor is intelligent, veelzijdig, inventief: hij is een bijzonder genie, altijd klaar om een dienst te bewijzen en zijn tijd te investeren om het kantoorleven van zijn collega’s te verbeteren. Vermits alles dankzij Ricoh wonderwel verloopt in zijn bedrijf, heeft hij meer tijd om zich te concentreren op zijn strategische taken.

De campagne

Op het programma staan 2450 2m² Decaux-advertenties, radiospots op het merendeel van de zenders (vanaf 23.02.2015, gedurende 2 weken) en advertenties in magazines (vanaf de maand maart), met ook online afgeleiden op de kanalen van Ricoh, te beginnen met een presentatiefilmpje van Victor. Tijdens het tweede semester van 2015, worden er opnieuw radiospots en advertenties voorzien ter ondersteuning van de campagne in de pers en op de sociale netwerken.

In deze campagne is Victor te zien in verschillende, soms komische, situaties waarin hij dankzij zijn expertise van Ricoh-producen en –diensten kan aantonen hoezeer zijn leven op kantoor makkelijker is geworden met Ricoh.

Het is de bedoeling dat Victor meer en meer zijn plaats zal veroveren in het merkimago van Ricoh en dat hij de komende jaren de echte woordvoerder wordt van het merk. Victor staat dus helemaal aan het begin van een gloednieuwe saga! 

 

Over Ricoh |

Ricoh is een wereldwijd opererend technologiebedrijf, gespecialiseerd in breed inzetbare oplossingen voor kantooromgevingen, zoals documentmanagement systemen, production printing en IT-diensten. Het hoofdkantoor van de Ricoh Group is gevestigd in Tokio en is actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat afliep op 31 maart 2014 realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.195 miljard yen (ongeveer 21.3 miljard USD). 

De omzet van het bedrijf is in hoofdzaak afkomstig van producten, oplossingen en diensten die de interactie tussen mensen en informatie verbeteren. Ricoh produceert verder ook bekroonde digitale camera’s en gespecialiseerde industriële producten. Het staat bekend voor de kwaliteit van zijn technologie, het uitzonderlijke niveau van zijn klantenservice en zijn initiatieven voor duurzaam ondernemen.

Onder de vlag van de nieuwe baseline, imagine. change. helpt Ricoh bedrijven de manier waarop ze werken te veranderen en de collectieve verbeelding van de medewerkers te benutten.

Voor meer informatie, ga naar www.ricoh.be/pers

 

Contacteer ons
Over Blue Chilli

Blue Chilli
Rue d'Alost - 7-11 - Aalststraat
1000 Bruxelles/Brussel