Ricoh helpt bedrijven om in te spelen op de nieuwe manier van werken met Connect & Collaborate

Ricoh Europe heeft zijn communicatiediensten uitgebreid en biedt zijn klanten nu via Connect & Collaborate een breed scala van visuele communicatieoplossingen met één enkel kosteneffectief aanspreekpunt voor de levering, het beheer en de ondersteuning ervan. 

Ricoh ontwikkelde Connect & Collaborate op basis van haar beproefd assortiment unieke visuele communicatieproducten, zoals videoconferenties, projectors, interactieve whiteboards en bijkomende technologieën. Connect & Collaborate geeft bedrijven de kans om de communicatie op afstand tussen hun medewerkers, klanten en partners te verbeteren. Hierdoor kunnen ze hun klantenservice een duwtje in de rug geven, hun productiviteit vergroten, hun reiskosten minimaliseren en meer flexibele manieren van werken ondersteunen.

Connect & Collaborate bestaat uit een assortiment van geïntegreerde visuele communicatieoplossingen, zoals:

  • Oplossingen voor videosamenwerking
  • Collaboration room oplossingen
  • Digital signage oplossingen

Met behulp van zijn unieke, adaptieve servicemodel biedt Ricoh end-to-end ondersteuning om organisaties te helpen bij het identificeren, implementeren, beheren en onderhouden van optimale communicatieoplossingen voor hun bedrijfsactiviteiten. Dankzij Ricoh’s omvangrijke dienstennetwerk is er nu voor de klanten wereldwijd één enkel aanspreekpunt voor de ondersteuning van al hun visuele communicatie.

Eric Gryson, CEO van Ricoh Belgium & Luxemburg, zegt: “In de geglobaliseerde werkplek van vandaag hebben organisaties alsmaar meer nood aan efficiënte en flexibele diensten voor communicatie op afstand om zaken te doen en in contact te blijven met klanten en partners. Dankzij Ricoh Connect & Collaborate kunnen onze klanten op  een eenvoudige, geïntegreerde en kosteneffectieve manier beschikken over de communicatieomgeving die ze nodig hebben  om hun bedrijfsactiviteiten te ondersteunen.”

“Met onze steun kunnen klanten hun communicatieprocessen stroomlijnen om de productiviteit te verhogen, hun bedrijfskosten te verlagen en een betere werkomgeving te bieden aan hun personeel. Toegang tot een groter scala aan communicatieopties betekent dat medewerkers de informatie die ze nodig hebben kunnen krijgen op het moment dat ze ze nodig hebben. Ze kunnen op deze manier onproductieve en stressvolle reizen weg van huis voorkomen, de productiviteit en klantenservice verbeteren en de ecologische voetafdruk van hun organisatie verminderen.”

 

| Over Ricoh |

Ricoh is een wereldwijd opererend technologiebedrijf, gespecialiseerd in breed inzetbare oplossingen voor kantooromgevingen, zoals documentmanagement systemen, production printing en IT-diensten. Het hoofdkantoor van de Ricoh Group is gevestigd in Tokio en is actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat afliep op 31 maart 2014 realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.195 miljard yen (ongeveer 21.3 miljard USD). 

De omzet van het bedrijf is in hoofdzaak afkomstig van producten, oplossingen en diensten die de interactie tussen mensen en informatie verbeteren. Ricoh produceert verder ook bekroonde digitale camera’s en gespecialiseerde industriële producten. Het staat bekend voor de kwaliteit van zijn technologie, het uitzonderlijke niveau van zijn klantenservice en zijn initiatieven voor duurzaam ondernemen.

Onder de vlag van de nieuwe baseline, imagine. change. helpt Ricoh bedrijven de manier waarop ze werken te veranderen en de collectieve verbeelding van de medewerkers te benutten.

Voor meer informatie, ga naar www.ricoh.be/pers

Contacteer ons
Over Blue Chilli

Blue Chilli
Rue d'Alost - 7-11 - Aalststraat
1000 Bruxelles/Brussel