Ricoh is de nieuwe sponsor van golfster Chloé Leurquin

Vilvoorde, 19 september 2014 – Ricoh kondigt deze nieuwe samenwerking met veel trots aan. De jonge Chloé Leurquin is een veelbelovende golfster die Ricoh zal begeleiden bij de uitbouw van haar carrière.

Chloé werd professional in maart 2013. Ze nam deel aan verschillende toernooien van de “Ladies European Tour”, de Europese elite, en bouwt ervaring op door te spelen tegen de beste spelers van het circuit.

Deze jonge, dynamische vrouw werd in 1990 geboren in Rio De Janeiro, Brazilië. Ze combineerde haar sportieve carrière met de studie handelsingenieur aan de UCL. Sinds haar 12de speelde ze golf bij de Royal Waterloo Golf Club en toen ze 16 was, maakte ze al deel uit van het nationale team! Ondanks haar jeugdige leeftijd heeft ze al heel wat mooie titels op haar naam staan. In 2013 won ze het Italiaanse International Ladies Championship, alsook de Mineks Ladies Classic, die de deuren opende naar het Europese circuit.

Eric Gryson, CEO van Ricoh België en Luxemburg en zelf een fervente golfliefhebber, zegt: “bij Ricoh zijn we er echt trots op dat we Chloé Leurquin mogen steunen. Zij vertegenwoordigt de toekomst van de Belgische golf voor vrouwen. Wij wensen haar het beste voor het verdere seizoen en zijn er van overtuigd dat we dankzij haar toekomstige prestaties mooie sportieve momenten zullen beleven.”

Ook Chloé Leurquin is erg enthousiast: “Ik ben heel blij met deze nieuwe samenwerking met Ricoh en hoop dat beide partijen er de vruchten van zullen plukken

Ricoh maakt nu dus deel uit van de entourage van Chloé Leurquin. De jonge golfster zal nog voor het einde van het seizoen deelnemen aan enkele toernooien van de “Ladies European Tour”. Ricoh is nieuwsgierig naar haar toekomstige prestaties en wenst Chloé veel succes.

 

| Over Ricoh |

Ricoh is een wereldwijd technologiebedrijf, gespecialiseerd in kantoortoestellen, production printing oplossingen, document managementsystemen en IT-diensten. De Ricoh Groep, met hoofdzetel in Tokio, is actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eindigde in maart 2013 boekte Ricoh een wereldwijde omzet van 1.924 miljard yen (ongeveer 20 miljard USD).

De omzet van het bedrijf is in hoofdzaak afkomstig van producten, oplossingen en diensten die de interactie tussen mensen en informatie verbeteren. Ricoh produceert verder ook bekroonde digitale camera’s en gespecialiseerde industriële producten. Het staat bekend voor de kwaliteit van zijn technologie, het uitzonderlijke niveau van zijn klantenservice en zijn initiatieven voor duurzaam ondernemen.

Onder de vlag van de nieuwe baseline, imagine. change. helpt Ricoh bedrijven de manier waarop ze werken te veranderen en de collectieve verbeelding van de medewerkers te benutten.

Voor meer informatie, ga naar www.ricoh.be/pers

 

 

Contacteer ons
Over Blue Chilli

Blue Chilli
Rue d'Alost - 7-11 - Aalststraat
1000 Bruxelles/Brussel