Ricoh lanceert A3 zwart-witmultifunctionals met geavanceerde snufjes voor grotere productiviteit op kantoor

Vilvoorde – Ricoh lanceert de MP 2554SP/3054SP/3554SP serie van A3 zwart-witmultifunctionals voor veeleisende omgevingen in middelgrote tot grote kantoren. Ze maken deel uit van een grotere serie van zwart-witmultifunctionals van Ricoh die is bekroond met de Buyers Laboratory LLC (BLI) 2015 A3 MFP Line of the Year Award. Hun snelheid varieert van 25 tot 60 p.p.m., ze printen en kopiëren in zwart-wit en ze scannen in kleur. Ze bieden ook faxen aan als optie. 

De MFP’s MP 2554SP/3054SP/3554SP zullen de productiviteit in de snelle kantooromgevingen van vandaag aanzienlijk vergroten,” zegt Daphne op de Beek, Product Manager bij Ricoh Europe. “Je kan ze als informatieportal gebruiken en rechtstreeks van op hun bedieningspaneel verbinden met cloud services. Gebruikersactiviteit, energieverbruik en gebruikskosten kunnen worden gemeten, en je kan ze integreren in een Ricoh Managed Document Services (MDS)-aanpak om de kosten te drukken.”

Het nieuwste ‘slimme’ bedieningspaneel van Ricoh, van 10.1 inch, biedt een eenvoudige aanraak-en-veeg-bediening zoals op andere ‘slimme’ toestellen, ideaal om complexe opdrachten snel en efficiënt af te handelen. Het vertrouwde ‘slepen en neerzetten’ kan je gebruiken om icoontjes op het startscherm te herschikken, zodat de gebruiker met één enkele aanraking toegang heeft tot vaak uitgevoerde taken.

De toestellen komen uit slaapstand in slechts vijf seconden en drukken tot 60 zwart-witpagina’s per minuut af op een breed scala van media. Ze scannen tot 80 kleuren- of zwart-witafbeeldingen per minuut met behulp van de 100-vel Automatic Reversing Document Feeder (ARDF). Een nog snellere optie is de 220-vel Single Pass Duplex Feeder, die scant met tot 180 ipm.

Door geavanceerde authenticatie van de gebruiker wordt vermeden dat onbevoegden toegang tot documenten krijgen. Documenten worden opgeslagen op het toestel tot een geautoriseerde ID-kaart wordt ingelezen of een toegangscode op de MFP wordt ingevoerd. Voor extra bescherming worden gegevens in vertrouwelijke PDF-bestanden door de versleutelde PDF-transmissie gecodeerd.

De standaard papierladen van 2x 550 vellen kan je aanvullen met extra papierladen om de papiercapaciteit te verhogen tot 4.700 vellen voor ononderbroken afdrukken. Verschillende afwerkers zijn beschikbaar, waaronder de 250-vel interne nietloze afwerker, die werd bekroond met de BLI-prijs voor ‘Buitengewone prestatie in innovatie’. Deze bindt tot vijf vellen papier zonder nietjes, wat kosten bespaart en toekomstige recycling van het papier vereenvoudigt.

Verder zorgen de indrukwekkend lage ‘Typical Electricity Consumption’ of TEC-waarden voor een verlaging van de energiekosten en dus ook de daaruit voortvloeiende gevolgen voor het milieu. Dit maakt deel uit van het engagement van Ricoh om te werken aan een duurzame toekomst.

Voor meer informatie, klik hier.

 

| Over Ricoh |

Ricoh is een wereldwijd opererend technologiebedrijf, gespecialiseerd in breed inzetbare oplossingen voor kantooromgevingen, zoals documentmanagement systemen, production printing en IT-diensten. Het hoofdkantoor van de Ricoh Group is gevestigd in Tokio en is actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat afliep op 31 maart 2015 realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.231 miljard yen (ongeveer 18.5 miljard USD). 

De omzet van het bedrijf is in hoofdzaak afkomstig van producten, oplossingen en diensten die de interactie tussen mensen en informatie verbeteren. Ricoh produceert verder ook bekroonde digitale camera’s en gespecialiseerde industriële producten. Het staat bekend voor de kwaliteit van zijn technologie, het uitzonderlijke niveau van zijn klantenservice en zijn initiatieven voor duurzaam ondernemen.

Onder de vlag van de nieuwe baseline, imagine. change. helpt Ricoh bedrijven de manier waarop ze werken te veranderen en de collectieve verbeelding van de medewerkers te benutten.

Voor meer informatie, ga naar www.ricoh.be/pers

 

Contactez-nous
A propos de Blue Chilli

Blue Chilli
Rue d'Alost - 7-11 - Aalststraat
1000 Bruxelles/Brussel