Ricoh lanceert IT-Services: Power Office & Pay Per Seat

Ricoh Belgium & Luxembourg lanceert twee nieuwe IT-Services: Power Office en Pay Per Seat. De services bieden IT-support en hardware volgens een betalingsmodel dat is gebaseerd op verbruik. De lancering van deze twee nieuwigheden is een mijlpaal in de geschiedenis van Ricoh Belgium & Luxembourg als dienstverlener. Het verbetert zijn IT-dienstenportfolio en biedt professionele klanten een nog sterker gepersonaliseerde en unieke service. 

 

Pay Per Seat

Pay Per Seat levert gestandaardiseerde en configureerbare IT-apparatuur en ondersteunende diensten aan kleine en middelgrote (van 50 tot 999 werknemers) organisaties. Dankzij het eenvoudige en voorspelbare betalingsmodel op basis van verbruik, heeft de klant een duidelijke kijk op de kosten en hoeft hij zich niet bezig te houden met investeringen. De interne IT-afdeling kan zich richten op activiteiten met toegevoegde waarde omdat de dagelijkse IT-problemen worden opgevangen door het Ricoh Support Team.

Deze diensten voor de PC’s en laptops van klanten kunnen geconfigureerd en gecombineerd worden in één enkel pakket. Standaarddiensten omvatten helpdesksupport, configuratie, on-site onderhoud, vaste softwarepakketten, transitiebeheer, creatie van gold build images en apparaatbeheer.

Power Office

Power Office richt zich voornamelijk op kleinere organisaties (van 1 tot 49 werknemers). Vaak hebben deze organisaties problemen met IT-support: ze hebben geen IT-afdeling, iemand met een andere functie (zoals de accountant) zorgt voor de IT, de IT-afdeling is te klein om de dagelijkse problemen het hoofd te bieden of de kosten zijn te hoog en/of onvoorspelbaar. Ricoh Power Office zorgt ervoor dat deze bedrijven zich kunnen concentreren op hun core business en verlost hen van alle IT-zorgen. Power Office is beschikbaar in twee pakketten: Plus en Total.

Power Office Plus biedt de klant kosteneffectieve supportdiensten voor pc’s, netwerken en servers. Deze diensten omvatten een service desk, monitoring, veiligheidsbeheer, apparaatbeheer en serverbeheer.

Power Office Total biedt het Plus-pakket aan in combinatie met alle nodige hardware (servers, netwerk toestellen en pc’s). Onderhoud, aanpassingen, creatie van gold build images en ondersteuning vanop afstand zijn in de prijs inbegrepen.

One-Stop-Shopping

Bovendien krijgen bedrijven ook makkelijk toegang tot de volledige technologische portefeuille van Ricoh, die printen, projectie en communicatie-instrumenten omvat. Ricoh biedt haar IT-diensten aan via regionale leveringsteams, via zijn bestaand Europees netwerk van ingenieurs, via technische adviseurs en door middel van helpdeskactiviteiten.

Wanneer bedrijven ook een verdere optimalisatie van hun documentprocessen nodig hebben om hun reactiesnelheid, hun flexibiliteit en de uitwisseling van informatie te verbeteren, kunnen de IT-services van Ricoh makkelijk worden uitgebreid met services voor documentbeheer, document outsourcing, door Ricoh gehoste cloud computing services en production printing services. Het grote voordeel tijdens dit hele proces is ook dat zij kunnen werken met één enkel aanspreekpunt en dus geen tijd moeten verliezen met de coördinatie van verschillende toeleveranciers.

Eric Gryson CEO van Ricoh Belgium en Luxembourg: “Er zijn meer technologisch gestuurde veranderingen op komst en Europese bedrijven nemen grotere stappen in de richting van digitale transformatie. Hierdoor is er meer dan ooit nood aan geavanceerde en robuuste IT-services. Onze verbeterde IT-diensten bieden verantwoordelijken van kleine en grote bedrijven de mogelijkheid om de ondersteuning van hun netwerktoestellen en van hun beeldvormings- en communicatie-infrastructuur aan Ricoh toe te vertrouwen. Zo krijgen ze tijd vrij om zich te focussen op hun core business en zich voor te bereiden op de toekomst.”

Voor meer informatie over de IT-services van Ricoh kunt u terecht op http://www.ricoh.be/nl/services-solutions/it-services/

 

| Over Ricoh |

Ricoh is een wereldwijd technologiebedrijf, gespecialiseerd in kantoortoestellen, production printing oplossingen, document managementsystemen en IT-diensten. De Ricoh Groep, met hoofdzetel in Tokio, is actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eindigde in maart 2013 boekte Ricoh een wereldwijde omzet van 1.924 miljard yen (ongeveer 20 miljard USD).

De omzet van het bedrijf is in hoofdzaak afkomstig van producten, oplossingen en diensten die de interactie tussen mensen en informatie verbeteren. Ricoh produceert verder ook bekroonde digitale camera’s en gespecialiseerde industriële producten. Het staat bekend voor de kwaliteit van zijn technologie, het uitzonderlijke niveau van zijn klantenservice en zijn initiatieven voor duurzaam ondernemen.

Onder de vlag van de nieuwe baseline, imagine. change. helpt Ricoh bedrijven de manier waarop ze werken te veranderen en de collectieve verbeelding van de medewerkers te benutten.

Voor meer informatie, ga naar www.ricoh.be/pers

 

Contacteer ons
Over Blue Chilli

Blue Chilli
Rue d'Alost - 7-11 - Aalststraat
1000 Bruxelles/Brussel