Ricoh Opendeurdagen 2015 : live tour & Q&A op Periscope!

Grimbergen (Salons de Romree) - Volg ons bezoek van de showroom op de Opendeurdagen van Ricoh dankzij de Periscope app op jouw smartphone of via de Periscope web tv op jouw computer. Klik op de volgende link: https://www.periscope.tv/w/aO9V_jFQWEVkb05wZWJqZXZ8MU93eFdscnFuUmVLUTFloEk5ya7-eDmdBWfPh7rrC5ZqqbGl-qn7ePcpf3fU.

Geniet van deze gelegenheid om al jouw vragen te stellen aan onze Ricoh expert! Om vragen te stellen moet je de Periscope app gebruiken op jouw smartphone. Het maken van een profiel neemt maar één minuut. Opgelet, het veranderen van jouw Periscope handle kan niet meer na validatie!

Van 12 tot 16 oktober 2015 organiseert Ricoh Belgium haar traditionele opendeurdagen. Het thema van dit jaar is: “Ricoh: copiers, printers... en zoveel meer!”. 

Meer innovatie, meer oplossingen, meer rentabiliteit, meer veiligheid, meer productiviteit, meer rentabiliteit,... voor uw business?

Indien u steeds meer wilt, is een bezoek aan de Opendeurdagen van Ricoh onmisbaar! Alle producten, diensten en oplossingen van Ricoh hebben als doel nog meer te halen uit organisaties.

Ricoh vereenvoudigt het werk van medewerkers, verhoogt de klantentevredenheid en verbetert de rentabiliteit van KMO’s, maar ook van grotere bedrijven. Ricoh biedt hiervoor innoverende oplossingen aan, die volledig beveiligd en aangepast zijn aan de huidige eisen op het gebied van mobiliteit.

Neem contact op met Blue Chilli voor meer info.

 

| Over Ricoh |

Ricoh is een wereldwijd opererend technologiebedrijf, gespecialiseerd in breed inzetbare oplossingen voor kantooromgevingen, zoals documentmanagement systemen, production printing en IT-diensten. Het hoofdkantoor van de Ricoh Group is gevestigd in Tokio en is actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat afliep op 31 maart 2015 realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.231 miljard yen (ongeveer 18.5 miljard USD). 

De omzet van het bedrijf is in hoofdzaak afkomstig van producten, oplossingen en diensten die de interactie tussen mensen en informatie verbeteren. Ricoh produceert verder ook bekroonde digitale camera’s en gespecialiseerde industriële producten. Het staat bekend voor de kwaliteit van zijn technologie, het uitzonderlijke niveau van zijn klantenservice en zijn initiatieven voor duurzaam ondernemen.

Onder de vlag van de nieuwe baseline, imagine. change. helpt Ricoh bedrijven de manier waarop ze werken te veranderen en de collectieve verbeelding van de medewerkers te benutten.

Voor meer informatie, ga naar www.ricoh.be/pers

 

Contacteer ons
Sophie Lambert Senior Communication Consultant, Blue Chilli
Sophie Lambert Senior Communication Consultant, Blue Chilli
Over Blue Chilli

Blue Chilli
Rue d'Alost - 7-11 - Aalststraat
1000 Bruxelles/Brussel