RICOH Unified Communication System P3500 bekroond met iF Design Award 2015

Vilvoorde — Ricoh kondigde aan dat het RICOH Unified Communication System P3500 is bekroond met een iF Design Award 2015 door iF International Forum Design GmbH, een Duits bedrijf en een van ’s werelds toonaangevende promotors van het ontwerp van industriële producten. 

De iF Design Award is een prestigieus eerbetoon dat door iF International Forum Design GmbH wordt toegekend sinds 1953. Winnende producten worden zeer gewaardeerd en staan bekend om hun superieure en internationaal erkende design. Dit jaar werden 1.629 producten geselecteerd uit een totaal van 4.783, in vijf categorieën: ‘Product’, ‘Communicatie’, ‘Verpakking’, ‘Binnenhuisarchitectuur’ en ‘Professioneel concept’.

Bekroond product

RICOH Unified Communication System P3500 is een toepassingsgericht toestel voor videoconferencing-op-afstand, gebaseerd op het idee ‘Communicatie en samenwerking, wanneer en waar dan ook, door wie en met wie dan ook’. Met zijn makkelijk te gebruiken knoppen en zijn eenvoudige toegang tot bestemmingen vanuit een lijst die na het opstarten verschijnt, is dit toestel heel ongecompliceerd in zijn bediening. De wijdhoeklenscamera met zoomfuncties kan worden gebruikt voor verschillende weergaven, om alle deelnemers aan een conferentie in beeld te brengen, of om documenten te projecteren door de camera-arm te gebruiken als een documentcamera. Dit platte en eenvoudige toestel kan worden meegenomen in een tas of meteen gebruikt worden buiten kantoor nadat er verbinding met internet is gemaakt.

De RICOH Unified Communication System P3500 behoort tot Ricohs Communication Services-aanbod, dat professionals de mogelijkheid biedt vlot en in realtime informatie te delen. Ricoh Communication Services is een van de acht geïntegreerde servicelijnen die Ricohs producten aanvullen en het zakenleven voorzien van een in één toestel samengebalde oplossing voor zijn servicebehoeften.

Meer weten

Officiële website van iF Design Award: http://www.ifdesign.de/index_e

 

| Over Ricoh |

Ricoh is een wereldwijd opererend technologiebedrijf, gespecialiseerd in breed inzetbare oplossingen voor kantooromgevingen, zoals documentmanagement systemen, production printing en IT-diensten. Het hoofdkantoor van de Ricoh Group is gevestigd in Tokio en is actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat afliep op 31 maart 2014 realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.195 miljard yen (ongeveer 21.3 miljard USD). 

De omzet van het bedrijf is in hoofdzaak afkomstig van producten, oplossingen en diensten die de interactie tussen mensen en informatie verbeteren. Ricoh produceert verder ook bekroonde digitale camera’s en gespecialiseerde industriële producten. Het staat bekend voor de kwaliteit van zijn technologie, het uitzonderlijke niveau van zijn klantenservice en zijn initiatieven voor duurzaam ondernemen.

Onder de vlag van de nieuwe baseline, imagine. change. helpt Ricoh bedrijven de manier waarop ze werken te veranderen en de collectieve verbeelding van de medewerkers te benutten.

Voor meer informatie, ga naar www.ricoh.be/pers

 

Contacteer ons
Over Blue Chilli

Blue Chilli
Rue d'Alost - 7-11 - Aalststraat
1000 Bruxelles/Brussel