Ricoh verlengt zijn hoofdsponsorschap van de Britse Open Kampioenschappen voor Vrouwen tot 2018

Vilvorde - Ricoh maakte bekend dat het tot 2018 hoofdsponsor blijft van de Britse Kampioenschappen Golf voor Vrouwen. Daarmee verlengt Ricoh voor de derde maal de overeenkomst sinds het bedrijf het toernooi begon te sponsoren. De nieuwe overeenkomst  loopt twee jaar, van 2016 tot 2018. 

Ricoh is één van de langst actieve sponsors wereldwijd in het vrouwengolf: dit jaar is Ricoh voor het negende jaar hoofdsponsor van de Britse Open Kampioenschappen. Het toernooi zelf wordt voor de negendertigste keer gespeeld. Dit jaar  vond het plaats op Trump Turnberry Resort in Schotland, van donderdag 30 juli tot zondag 2 augustus. Er werd gespeeld op Turnberry’s beroemde Ailsa Course, voor de tweede keer in de geschiedenis van het kampioenschap.

Eric Gryson, CEO RICOH Belgium/Luxembourg: “We vinden het geweldig om nog eens twee jaar door te gaan als hoofdsponsor van de Ricoh Women’s British Open. Dankzij onze evoluerende sponsoringprogramma’s kunnen we onze bedrijfs- en merkboodschappen communiceren, wat ons dichter bij de klanten brengt en relaties opbouwt met de gemeenschappen waarin we werken over de hele EMEA-regio. In de sportwereld , net zoals in de wereld van het bedrijfsleven, zijn zowel passie voor verandering als verbeelding de sleutel tot succes. Dankzij de collectieve verbeelding van onze mensen kunnen we ons aanpassen aan de behoeften van onze klanten, zodat ze nieuwe toppen van zakelijk succes kunnen bereiken en zodanig onze slogan “imagine.change.” kunnen realiseren.”

De Ricoh Women’s British Open geniet nu steun zoals nooit tevoren in  zijn geschiedenis, met sponsors die de traditie, geschiedenis en passie van het kampioenschap omarmen en de vele waarden die de beste vrouwelijke golfers kunnen bieden voor hun merken. De Ricoh Women’s British Open werd door de LGU  opgericht in 1976 en wordt georganiseerd in samenwerking met IMG, ’s werelds grootste sportmarketingbedrijf. Het evenement wordt sinds 1994 mede gesteund door de LPGA en de LET en kreeg de status ‘Groot toernooi’ in 2001.

 

| Over de Ladies’ Golf Union (‘LGU’) |

De LGU, opgericht in 1893, is het overkoepelende orgaan voor het amateurgolf bij vrouwen in Groot-Brittannië & Ierland. In de LGU Executive Council zetelen vertegenwoordigers van nationale vrouwengolfbestuursorganen in Engeland, Ierland, Schotland en Wales. Operationele activiteiten worden geïmplementeerd door een volle dochteronderneming, LGU Championships Limited (‘LGUCL’), die in het bijzonder eigenaar en organisator is van de Ricoh Women's British Open; opgericht door de LGU in 1976 en één van de vijf grote toernooien voor vrouwelijke golfprofs. De LGUCL heeft ook de verantwoordelijkheid voor het organiseren van zowel de Britse amateurkampioenschappen, de Home International-evenementen,  als voor het voorbereiden van de Britse en Ierse teams op representatieve wedstrijden, zoals de Curtis Cup en de Vagliano Trophy.

 Meer informatie over de LGU is te vinden op www.lgu.org

 

| Over Ricoh |

Ricoh is een wereldwijd opererend technologiebedrijf, gespecialiseerd in breed inzetbare oplossingen voor kantooromgevingen, zoals documentmanagement systemen, production printing en IT-diensten. Het hoofdkantoor van de Ricoh Group is gevestigd in Tokio en is actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat afliep op 31 maart 2015 realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.231 miljard yen (ongeveer 18.5 miljard USD). 

De omzet van het bedrijf is in hoofdzaak afkomstig van producten, oplossingen en diensten die de interactie tussen mensen en informatie verbeteren. Ricoh produceert verder ook bekroonde digitale camera’s en gespecialiseerde industriële producten. Het staat bekend voor de kwaliteit van zijn technologie, het uitzonderlijke niveau van zijn klantenservice en zijn initiatieven voor duurzaam ondernemen.

Onder de vlag van de nieuwe baseline, imagine. change. helpt Ricoh bedrijven de manier waarop ze werken te veranderen en de collectieve verbeelding van de medewerkers te benutten.

Voor meer informatie, ga naar www.ricoh.be/pers

 

Contacteer ons
Over Blue Chilli

Blue Chilli
Rue d'Alost - 7-11 - Aalststraat
1000 Bruxelles/Brussel