Ricoh verwelkomt je op Tomorrowland!

Ook het dancefestival bij uitstek doet namelijk een beroep op de ShortRent-services van Ricoh.

Vilvoorde, 18 juli 2014 – Tomorrowland, het grootse dancefestival, rekent op Ricoh om verschillende festivalzones van printtoestellen te voorzien. Zo staan er 7 multifunctionals opgesteld op verschillende strategische plaatsen, bijvoorbeeld ook in het artiestendorp.
 

Tijdens de twee weekends dat Tomorrowland plaatsheeft (van 18 tot 20 juli en van 25 tot 27 juli), kan de organisatie dus rekenen op de prestaties van de Ricoh-toestellen. En om de productiviteit helemaal te verzekeren, is er ook een Ricoh-technicus ter plaatse voor het geval er zich problemen zouden voordoen.

Voor meer info over de ShortRent Services van Ricoh, klik hier.

 

| Over Ricoh |

Ricoh is een wereldwijd technologiebedrijf, gespecialiseerd in kantoortoestellen, production printing oplossingen, document managementsystemen en IT-diensten. De Ricoh Groep, met hoofdzetel in Tokio, is actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat eindigde in maart 2013 boekte Ricoh een wereldwijde omzet van 1.924 miljard yen (ongeveer 20 miljard USD).

De omzet van het bedrijf is in hoofdzaak afkomstig van producten, oplossingen en diensten die de interactie tussen mensen en informatie verbeteren. Ricoh produceert verder ook bekroonde digitale camera’s en gespecialiseerde industriële producten. Het staat bekend voor de kwaliteit van zijn technologie, het uitzonderlijke niveau van zijn klantenservice en zijn initiatieven voor duurzaam ondernemen.

Onder de vlag van de nieuwe baseline, imagine. change. helpt Ricoh bedrijven de manier waarop ze werken te veranderen en de collectieve verbeelding van de medewerkers te benutten.

Voor meer informatie, ga naar www.ricoh.be/pers

 

Contacteer ons
Over Blue Chilli

Blue Chilli
Rue d'Alost - 7-11 - Aalststraat
1000 Bruxelles/Brussel