Ricoh vijf keer bekroond door Buyers Laboratory LLC

Bekroond voor: Outstanding Personal Printer, Outstanding Budget/Economy Printer for Small Workgroups, Outstanding Printer for Mid-Size Workgroups, Outstanding Achievement in Energy Efficiency

Londen – Ricoh kondigt aan dat het vijf prijzen heeft gewonnen voor zijn productlijnen op de Buyers Laboratory LLC (BLI) 2015 Summer Pick Awards, waaronder de prijs voor “Outstanding Personal Printer”, “Outstanding Budget/Economy Printer for Small Workgroups”, “Outstanding Printer for Mid-Size Workgroups” en “Outstanding Achievement in Energy Efficiency” voor twee toestellen. Deze bekroningen, toegekend door de zeer ervaren techniekers en uitgevers van BLI, bevestigen dat de gekozen modellen uitstekende prestaties hebben geleverd tijdens de strenge laboratoriumtests van BLI in hun respectieve categorieën.

“BLI geeft twee keer per jaar met hun “Pick awards” speciale herkenning aan producten  met uitstekende prestaties in de unieke strenge lab-gebaseerde evaluaties van BLI,” verklaart David Sweetnam, hoofd van EMEA Research and Lab Services bij BLI. “Deze awards herkennen de kracht van Ricoh’s productportfolio, waarbij uitmuntende producten, gericht op de noden van specifieke markten en toonaangevende energiezuinigheid, de kenmerken zijn die Ricoh tot een klasse apart maken."

“We zijn bijzonder trots op deze BLI-bekroningen voor onze A3 en A4 toestellen, ze onderstrepen hoe Ricoh een marktleider blijft in het ontwikkelen van technologie om innovatie op de werkplek te ondersteunen, hetzij via onze focus op het ontwikkelen van energiezuinige modellen, hetzij via de continue verbetering van ons productportfolio om te voorzien in de behoeften van de klant,” legt Eric Gryson, CEO RICOH Belgium/Luxembourg uit.

Na de 16 2015 BLI Winter Pick awards, die we eerder dit jaar toegewezen kregen, ontving Ricoh de volgende BLI-prijzen:

Hardware Awards:

Ricoh SP 213Nw                              (binnenkort beschikbaar in Europa)

Outstanding Personal Printer

Ricoh SP 3600DN

Outstanding Budget/Economy Printer for Small Workgroups

Ricoh SP 4510DN

Outstanding Printer for Mid-Size Workgroups

Energieprijzen:

Ricoh MP C6003

Outstanding Achievement in Energy Efficiency

(Tijdens de testen was zijn energieconsumptie ongeveer 48% lager dan het concurrerende gemiddelde.)

Ricoh MP C401SR

Outstanding Achievement in Energy Efficiency
(Tijdens de testen was zijn energieconsumptie ongeveer 41% lager dan het concurrerende gemiddelde.)

 

| Over Ricoh |

Ricoh is een wereldwijd opererend technologiebedrijf, gespecialiseerd in breed inzetbare oplossingen voor kantooromgevingen, zoals documentmanagement systemen, production printing en IT-diensten. Het hoofdkantoor van de Ricoh Group is gevestigd in Tokio en is actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat afliep op 31 maart 2015 realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.231 miljard yen (ongeveer 18.5 miljard USD). 

De omzet van het bedrijf is in hoofdzaak afkomstig van producten, oplossingen en diensten die de interactie tussen mensen en informatie verbeteren. Ricoh produceert verder ook bekroonde digitale camera’s en gespecialiseerde industriële producten. Het staat bekend voor de kwaliteit van zijn technologie, het uitzonderlijke niveau van zijn klantenservice en zijn initiatieven voor duurzaam ondernemen.

Onder de vlag van de nieuwe baseline, imagine. change. helpt Ricoh bedrijven de manier waarop ze werken te veranderen en de collectieve verbeelding van de medewerkers te benutten.

Voor meer informatie, ga naar www.ricoh.be/pers

 

| Over Buyers Laboratory LLC |

Buyers Laboratory LLC (BLI) is ’s werelds toonaangevende onafhankelijke verstrekker van analytische informatie en diensten aan digitale-imaging- en -documentbeheerondernemingen. Al meer dan vijftig jaar lang doen kopers een beroep op BLI om hen te helpen de sterke en zwakke punten van producten op een rij te zetten en de beste aankoopbeslissingen te nemen, terwijl professionals uit de industriële verkoop, marketing en productontwikkeling BLI inschakelen als ze behoefte hebben aan met kennis van zaken opgestelde, concurrerende inlichtingen en waardevolle begeleiding bij productontwikkeling, concurrentiepositionering en ondersteuning bij verkoopkanalen en marketing. 40.000 professionals over de hele wereld, die gebruik maken van BLI’s bliQ- en Solutions Center-diensten op het web, maken uitgebreide punt-voor-puntvergelijkingen van hardware- en software-oplossingen van meer dan 15.000 producten wereldwijd, met inbegrip van complete specificaties en prestatieresultaten en -beoordelingen van BLI’s ongeëvenaarde Lab, Solutions and Environmental Test Reports, het resultaat van maanden van praktische evaluatie in zijn Amerikaanse en Britse labs. De diensten, die ook te raadplegen zijn met mobiele toestellen, omvatten een complete bibliotheek van BLI’s testverslagen, een beeldengalerie, moeilijk te vinden leesmateriaal van fabrikanten en waardevolle instrumenten om producten te configureren, de totale kosten van eigendom (TCO) en het jaarlijks energieverbruik te berekenen. BLI biedt eveneens consultancy- en privétestdiensten op huurbasis met behulp waarvan fabrikanten betere producten en verbruiksgoederen kunnen ontwikkelen en in de markt zetten.

Bel voor meer informatie over Buyers Laboratory LLC het nummer +44 (0) 118-977-2000, surf naar www.buyerslab.com  of stuur een e-mail naar david.sweetnam@buyerslab.com.

Contacteer ons
Over Blue Chilli

Blue Chilli
Rue d'Alost - 7-11 - Aalststraat
1000 Bruxelles/Brussel