Ricoh wint Managed Print Services Association Leadership Award 2013

Woensdag 31 juli 2013 — Vilvoorde, 31 juli 2013 – Ricoh kondigde vandaag aan dat het de eer had de Leadership Award 2013 in ontvangst te mogen nemen van de Managed Print Services Association (MPSA) in de categorie Best Direct Managed Print Services Plus Provider binnen de Managed Print Services sector. 

Volgens MPSA is een Direct Managed Print Services Plus Provider een organisatie die eenvoudige printbeheerdiensten verkoopt, die direct of indirect eigendom zijn van een fabrikant, en die bovendien bijkomende documentbeheer- en documentverwerkingsoplossingen aanbiedt. Ricoh nam de prijs op 30 juli in ontvangst tijdens het CompTIA’s ChannelCon evenement in Orlando.

Ricoh werd verkozen uit een groot aantal inzendingen die de MPSA van overal ter wereld kreeg. “De concurrentie in deze categorie was groter dan ooit tevoren, waardoor de jury een zware taak had”, aldus Kevin DeYoung, vicevoorzitter van de Managed Print Services Association. “Deze prijs is dan ook meer dan een grote eer. Ricoh mag zeer fier zijn om als beste uit deze categorie te komen.”

Ricoh MDS helpt een groeiend aantal organisaties bij het digitaliseren van informatie, het verbeteren van werkprocessen en het versnellen van toegang tot informatie aan de juiste personen en op het juiste moment.

“We zijn opnieuw zeer vereerd een Leadership Award van MPSA in ontvangst te mogen nemen, vooral gezien de grote concurrentie en de veeleisende criteria in deze categorie”, zegt Eric Gryson, CEO van Ricoh Belgium & Luxemburg. “We investeren veel in innovatie zodat informatie een echte meerwaarde biedt aan onze klanten. Het is dan ook een ware voldoening dat een befaamde organisatie als de MPSA onze inspanningen erkent.”

De criteria die in aanmerking komen bij de categorie Direct Managed Service Plus Provider zijn: de kerncapaciteiten (de inhoud van het aanbod en de mogelijkheden om er problemen mee op te lossen), een case study (details betreffende best practices en feedback van klanten) en de differentiatie van het aanbod.

Ricoh werd nog niet zo lang geleden ook aangewezen als Leader in Worldwide Managed Print Services (MPS), in de “IDC MarketScape: Worldwide Managed Print and Document Services 2013 Hardcopy Vendor analyse.” Naast het rapport van IDC, kreeg Ricoh bovendien een plaats in het ‘Leaders Quadrant’ van Gartners in hun jaarlijkse “Magic Quadrant: Managed Print Services Worldwide” rapport. Ricoh eindigde in de top drie van het “Competitive Landscape: Managed Print Services, Worldwide.”  2012. Ricoh werd eveneens benoemd tot Leader in het “The Forrester Wave™:  Managed Print Services, Q2 2012” rapport. Forrester gaf de Managed Document Services (MDS) van Ricoh de hoogste score op het vlak van “eigendom van technologieën en oplossingen”, “printondersteuning voor bedrijven” en “MPS marktervaring.” Tenslotte werd Ricoh onlangs ook aangewezen als marktleider in een rapport van Quocirca met de titel “Managed Print Services (MPS) Landscape, 2013.”

Voor extra informatie over de MDS strategie van Ricoh, de omkadering van de levering en de aangeboden diensten, ga naar http://www.ricoh.be/nl/services-solutions/mds/index.aspx.

Over de Managed Print Services Association (MPSA)

De MPSA biedt onderwijs, onderzoek en best practices die organisaties helpen bij het optimaliseren en beheren van hun apparaten voor het produceren van documenten en van de bijhorende werkprocessen. De MPSA is de enige internationale en onafhankelijke non-profit MPS-organisatie die alle sectorgenoten verenigt in een op samenwerking gerichte omgeving. Voor extra informatie, ga naar: http://www.yourmpsa.org/about.