Ricoh zestienmaal bekroond door Buyers Laboratory LLC

Bekroond voor buitengewone prestaties in innovatie, 2015 A3 MFP-lijn van het jaar en A3 MFP-lijn van het jaar voor energie-efficiëntie, evenals 13 Winter 2015 Pick Awards

Londen –  Ricoh heeft aangekondigd dat het zestien prijzen heeft gewonnen voor zijn productlijnen op de Buyers Laboratory LLC (BLI) 2015 Winter Pick Awards, waaronder de prijs voor buitengewone prestatie in innovatie voor het Ricoh Smart Operation Panel, de A3 MFP-lijn van het jaar voor energie-efficiëntie en de A3 MFP-lijn van het jaar. Deze bekroningen, toegekend door de zeer ervaren staf van technici en redacteuren van BLI, bevestigen dat de gekozen modellen uitstekende prestaties hebben geleverd tijdens de strenge laboratoriumtests van BLI in hun respectieve categorieën.

“Twee keer per jaar met onze Pick Awards en één keer per jaar met onze prijzen voor respectievelijk lijn van het jaar en buitengewone prestaties, geeft BLI de producten die uitstekende prestaties lieten optekenen in de unieke lab-evaluaties van BLI extra  erkenning,” verklaarde David Sweetnam, hoofd van EMEA Research and Lab Services bij BLI. “Ik kan me niet herinneren dat er eerder al zoveel prijzen in één 'Pick'-seizoen, gespreid over zoveel verschillende soorten producten, naar één fabrikant zijn gegaan, en het getuigt van de hoeveelheid hard werk en innovatie die er in de ontwikkeling van het productassortiment van Ricoh is gaan zitten. De twee 'Lijn van het jaar’-bekroningen in het bijzonder erkennen de kracht in de diepte van Ricohs productportfolio, waarbij uitstekende betrouwbaarheid, buitengewone productiviteit, beeldkwaliteit, sterke beveiligingsfuncties, scanfunctionaliteit en toonaangevende energie-efficiëntie de kenmerken zijn die Ricoh tot een klasse apart maken."

“We zijn bijzonder trots op deze BLI-bekroningen, en ze onderstrepen hoe Ricoh een marktleider blijft in het ontwikkelen van technologie om innovatie op de werkplek te ondersteunen, of dat nu via het Ricoh Smart Operation Panel is, via onze focus op het ontwikkelen van energie-efficiënte modellen of via de continue verbetering van ons productportfolio om te voorzien in de behoeften van de klant,” zei Eric Gryson, CEO RICOH Belgium/Luxembourg. “We hebben de evolutie in werkstijlen altijd gesteund door nieuwe manieren van werken te introduceren evenals de technologieën en diensten die de manier waarop mensen toegang krijgen tot informatie en die gebruiken veranderen, en deze prijzen laten de vooruitgang zien die we voortdurend blijven boeken.”

Ricoh kreeg de volgende BLI-prijzen:

Buitengewone prestaties in innovatie

Ricoh Smart Operation Panel

Energieprijzen

2015 A3 Energy Line of the year

Ricoh Aficio MP C2003SP (Segment 1 Colour)

Ricoh MP C2503SP (Segment 2 Colour) 

Ricoh MP 3554SP (Segment 3 Mono) – Leverbaar lente 2015

Ricoh MP 5054SP (Segment 4 Mono)

A3-prijzen

2015 A3 MFP Line of the Year

Ricoh MP C6003 (Outstanding 51- to 60-ppm A3 Colour MFP)

Ricoh MP C5503 (Outstanding 51- to 60-ppm A3 Colour MFP)

Ricoh MP 9002 (Outstanding 90-Plus ppm A3 Monochrome MFP)

Ricoh MP C4503 (Outstanding 41- to 50-ppm A3 Colour MFP)

Ricoh MP 5054 (Outstanding 41- to 50-ppm A3 Monochrome MFP)

Ricoh MP 3554 (Outstanding 31- to 40-ppm A3 Monochrome MFP) - Leverbaar lente 2015

A4-prijzen

Ricoh SP C252DN (Outstanding A4 Colour Printer for Small Workgroups)

Ricoh SP C252SF (Outstanding A4 Colour MFP for Small Workgroups)

Ricoh MP C401 Series (Outstanding A4 Colour MFP for Mid-Size to Large Workgroups)

 

| Over Ricoh |

Ricoh is een wereldwijd opererend technologiebedrijf, gespecialiseerd in breed inzetbare oplossingen voor kantooromgevingen, zoals documentmanagement systemen, production printing en IT-diensten. Het hoofdkantoor van de Ricoh Group is gevestigd in Tokio en is actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het financiële jaar dat afliep op 31 maart 2014 realiseerde de Ricoh Group wereldwijd een verkoopomzet van 2.195 miljard yen (ongeveer 21.3 miljard USD). 

De omzet van het bedrijf is in hoofdzaak afkomstig van producten, oplossingen en diensten die de interactie tussen mensen en informatie verbeteren. Ricoh produceert verder ook bekroonde digitale camera’s en gespecialiseerde industriële producten. Het staat bekend voor de kwaliteit van zijn technologie, het uitzonderlijke niveau van zijn klantenservice en zijn initiatieven voor duurzaam ondernemen.

Onder de vlag van de nieuwe baseline, imagine. change. helpt Ricoh bedrijven de manier waarop ze werken te veranderen en de collectieve verbeelding van de medewerkers te benutten.

Voor meer informatie, ga naar www.ricoh.be/pers

 

| Over Buyers Laboratory LLC |

Buyers Laboratory LLC (BLI) is ’s werelds toonaangevende onafhankelijke verstrekker van analytische informatie en diensten aan digitale-imaging- en -documentbeheerondernemingen. Al meer dan vijftig jaar lang doen kopers een beroep op BLI om hen te helpen de sterke en zwakke punten van producten op een rij te zetten en de beste aankoopbeslissingen te nemen, terwijl professionals uit de industriële verkoop, marketing en productontwikkeling BLI inschakelen als ze behoefte hebben aan met kennis van zaken opgestelde, concurrerende inlichtingen en waardevolle begeleiding bij productontwikkeling, concurrentiepositionering en ondersteuning bij verkoopkanalen en marketing. 40.000 professionals over de hele wereld, die gebruik maken van BLI’s bliQ- en Solutions Center-diensten op het web, maken uitgebreide punt-voor-puntvergelijkingen van hardware- en software-oplossingen van meer dan 15.000 producten wereldwijd, met inbegrip van complete specificaties en prestatieresultaten en -beoordelingen van BLI’s ongeëvenaarde Lab, Solutions and Environmental Test Reports, het resultaat van maanden van praktische evaluatie in zijn Amerikaanse en Britse labs. De diensten, die ook te raadplegen zijn met mobiele toestellen, omvatten een complete bibliotheek van BLI’s testverslagen, een beeldengalerie, moeilijk te vinden leesmateriaal van fabrikanten en waardevolle instrumenten om producten te configureren, de totale kosten van eigendom (TCO) en het jaarlijks energieverbruik te berekenen. BLI biedt eveneens consultancy- en privétestdiensten op huurbasis met behulp waarvan fabrikanten betere producten en verbruiksgoederen kunnen ontwikkelen en in de markt zetten.

Bel voor meer informatie over Buyers Laboratory LLC het nummer +44 (0) 118-977-2000, surf naar www.buyerslab.com  of stuur een e-mail naar david.sweetnam@buyerslab.com.

Contacteer ons
Over Blue Chilli

Blue Chilli
Rue d'Alost - 7-11 - Aalststraat
1000 Bruxelles/Brussel