Scan & Post van Ricoh: van multifunctionele printer naar postkantoor

Vilvoorde – Ricoh lanceert Scan & Post. Met deze service hoeft u niet meer naar de post – de post vestigt zich in uw onderneming. Met enkele doodeenvoudige handgrepen scant u documenten en verstuurt u ze, allemaal zonder een voet buiten uw kantoor te zetten.

 

U hoeft geen voorraadje enveloppen of postzegels meer aan te houden, een frankeermachine is niet meer nodig, u hoeft geen rekening meer te houden met de openingstijden van de postkantoren en er niet meer in de rij te gaan staan. Het zijn maar een paar van de voordelen, en van de mogelijke besparingen, van de nieuwe service Scan & Post die Ricoh voor ondernemingen lanceert.

Scan & Post is een service waarmee u een multifunctionele Ricoh-printer kunt veranderen in een postkantoor. Het gebruik ervan is doodeenvoudig: het document dat moet worden verstuurd wordt door de machine gescand, verder hoeft u alleen nog maar de gegevens van de ontvanger in te geven, de soort zending te selecteren (prior, non-prior of aangetekend) en alles te verzenden door op de knop ‘send’ te drukken. De vóór de middag als prior verstuurde documenten zullen daags daarop worden afgeleverd bij hun ontvanger. Met Scan & Post kunt u eveneens aangetekende zendingen of post naar het buitenland versturen.

Eenvoud, efficiëntie, zuinigheid

Door deze nieuwe service hoeven bedrijven niet alleen niet langer een voorraad enveloppen en andere spullen aan te houden, wat hun een aanzienlijke besparing oplevert, maar hoeven ze zich ook niet meer te bekommeren om de openingstijden van de postkantoren, aangezien de post zich in het bedrijf vestigt. Bereken heel even je tijdwinst, efficiëntiewinst en aan het eind van de rit productiviteitswinst.

Eric Gryson, CEO van Ricoh Belgium en Luxemburg, legt uit: “Ricoh is er trots op het enige technologiebedrijf te zijn dat zijn klanten deze nieuwe service aanbiedt. De voordelen van Scan & Post zullen het leven op administratieve afdelingen een heel stuk makkelijker maken, zodat ze zich zullen kunnen concentreren op complexere taken. Dankzij de efficiëntie van de service kan voorts het aantal menselijke fouten verkleind worden. En als klap op de vuurpijl: de besparingen die de service met zich meebrengt kunnen oplopen tot 30 % van de verzendingskosten van een onderneming.”

Wilt u meer vernemen over deze nieuwe service? Neem eens een kijkje op de site van Ricoh: http://www.ricoh-info.be/scan-and-post/nl/index.html

 

| Over Ricoh |

Ricoh is een wereldwijd opererend technologiebedrijf, gespecialiseerd in kantoorimagingapparatuur, production printing, documentmanagementsystemen en IT-diensten. Met hoofdzetel in Tokio is de Ricoh Group actief in meer dan 200 landen en regio’s. In het boekjaar dat werd afgesloten op 31 maart 2014 maakte de Ricoh Group wereldwijd een omzet van 2.195 miljard yen (ongeveer 21,3 miljard USD).

Het leeuwendeel van de inkomsten van het bedrijf komt uit producten, oplossingen en diensten die de interactie tussen mensen en informatie verbeteren. Ricoh produceert verder ook bekroonde digitale camera’s en gespecialiseerde industriële producten. Het staat bekend om de kwaliteit van zijn technologie, het uitzonderlijke niveau van zijn klantenservice en zijn initiatieven voor duurzaam ondernemen.

Zoals de bedrijfsbaseline, imagine. change, al zegt, helpt Ricoh bedrijven hun manier van werken te veranderen en de collectieve verbeelding van hun medewerkers te benutten.

Meer informatie vindt u op www.ricoh.be/pers

Contacteer ons
Over Blue Chilli

Blue Chilli
Rue d'Alost - 7-11 - Aalststraat
1000 Bruxelles/Brussel