Singles® al 20 jaar de thuishaven van de actieve single

Rots in branding voor ondernemende singles die er graag op uit trekken viert 20 jarig bestaan!

Leuven, 31 maart 2014 – In mei 1994 zag Singles® het levenslicht. Als pionier en trendsetter zette Singles toen voorzichtig haar eerste stapjes in deze wereld. Ondertussen is de organisatie uitgegroeid tot een vaste waarde in de singles wereld en in mei 2014 staat Singles® als gevestigde waarde 20 jaar in de markt.

Net als de markt zelf is Singles® tijdens de afgelopen 20 jaar ook enorm geëvolueerd. Waar een vrijgezel 20 jaar geleden eerder werd beschouwd als een uitzonderlijke persoon zonder relatie, vormen alleenstaanden nu meer en meer het standaard beeld van de samenleving, met hun bijbehorende behoeften, wensen en kenmerken. Oprichtster en zaakvoerster van Singles®, Christine Delbeke, houdt continu de vinger aan de pols om haar leden steeds de juiste cocktail van sport, cultuur, avontuur, ontspanning en gastronomie aan te bieden. En dit natuurlijk steeds in real life, want Singles® is een life style activiteitenbureau en dus geen datingsite. “De maatschappij is door de jaren heen enorm geëvolueerd en elke dag zien wij singles die voor een nieuw leven kiezen” aldus Christine Delbeke.

 

Met de huidige trend, een groeiende aantal alleenstaanden, is er zeker nood aan organisaties zoals Singles®. Christine legt uit: “Het aanbod van sportclubs, opleidingen, cursussen en vorming is eindeloos, maar niet specifiek gericht op singles. Daar komen wij aan tegemoet met een concreet aanbod specifiek afgestemd op onze doelgroep, zodat ze hun favoriete bezigheid kunnen uitoefenen in het gezelschap van gelijkgezinde singles.”

 

Het verhaal van de “happy single” is vaak ook nog een mythe. Veel alleenstaanden zijn niet bewust in die situatie terecht gekomen en hebben diep van binnen toch wel het verlangen naar een leven met twee. En dat is niet gemakkelijk om terug op te bouwen na een gebroken relatie en/of een lange periode alleen. “Daarom zijn ongedwongen initiatieven, zoals de activiteiten van Singles®, een goede manier om weer stappen te zetten in het echte leven en samen met anderen activiteiten te ondernemen. Mensen nader tot elkaar brengen is mooi, singles samen brengen is een kunst op zich. Gelukkig kennen wij deze wereld door en door en zien we ook regelmatig een magic klik bij onze leden. Dat is al 20 jaar mijn passie en daarom vier ik op zaterdag 31 mei met een groot feest het 20 jarige bestaan van Singles®!” besluit Delbeke.

 

Over Singles®

SINGLES.be is een organisatie voor actieve singles die er in het weekend graag op uit trekken om op een spontane manier nieuwe mensen te ontmoeten en leuke dingen te ondernemen en te ontdekken.

Onder het motto “voor elk wat wils” staan er elk weekend diverse activiteiten op het programma waarbij de rode draad steeds cultuur, avontuur, sport, ontspanning en gastronomie is. Vijf thema’s die elk weekend aan bod komen in elke Vlaamse provincie zodat de leden makkelijk singles uit hun eigen streek kunnen ontmoeten.

Sinds midden 2012 organiseert Singles.be ook citytrips en reizen.

En met ingang van juni 2013 startte Singles.be een nieuw culinair concept. Eat and Meet organiseert verrassingsetentjes in elke stad en allerhande culinair getinte activiteiten zoals bijvoorbeeld kookworkshops, wijnproeverijen , culinaire fietstochten, brouwerijbezoeken en dergelijke meer. Meer informatie en het programma zijn beschikbaar op www.eatandmeet.be.

Voor meer informatie: www.singles.be, tel 0475/86.66.90 e-mail: christine@singles.be

 

 

Contacteer ons
Over Blue Chilli

Blue Chilli
Rue d'Alost - 7-11 - Aalststraat
1000 Bruxelles/Brussel