Trend Alert: introductie door ALCATEL ONETOUCH van gouden en zilveren versies van zijn IDOL 3 reeks

Nieuwe kleuren, maar dezelfde oersterke prestaties

Brussel – Zelfs bij zwoele temperaturen zorgt ALCATEL ONETOUCH er voor dat consumenten toegang hebben tot de coolste modetrends. Metallic is een betoverende look die je nu ziet op de lente/zomer catwalks, en ALCATEL ONETOUCH pikt hier op in met de introductie van gouden en zilveren modellen van zijn paradepaardje IDOL 3 smartphone.

Beauty en Brains

Terwijl de topline technologie van ALCATEL ONETOUCH er voor zorgt dat de gebruikers de prestaties verkrijgen die ze verlangen, zorgt het ontwerp van het merk en de nieuwe kleuren er voor dat de gebruikers er steeds cool uitzien deze zomer. De buitenkant mag er dan anders uitzien, de oerdegelijke hardware van de ALCATEL ONETOUCH aan de binnenkant blijft dezelfde. Twee surround-sound, naar voren gerichte luidsprekers. JBL audio met hi-fi technologie. True-to-life Technicolor Color Enhance technologie. Een 13-Mpxl camera aan de achterkant met een next-generation sensor. Plus, een exclusieve functie: 100 procent omkeerbaarheid. Als je de smartphone ondersteboven vastpakt draait de gebruikersinterface automatisch om. De nieuwe IDOL 3 van ALCATEL ONETOUCH zit propvol met de beste componenten en software beschikbaar op de markt, ontworpen met partners die pioniers zijn in hun vak. En de prijzen beginnen zich al mooi op te stapelen.

Pump Up the Volume

Een geïmproviseerde beach party. Rondhangen in het park met vrienden. Een schaars gemeubileerde loft. IDOL 3’s op maat gemaakte, bekroonde JBL-audio met Clari-Fi-technologie geeft gebruikers de kracht van professionele hi-fi audio-onderdelen in de palm van hun hand, om hun eigen muziek te spelen of nummers te streamen over de ether. De twee (ja, twee) voorste luidsprekers zorgen voor een 3D surround-soundervaring. Met de ONETOUCH MIX-muziekapplicatie kunnen audiofielen de tracks zelf mengen (of het overlaten aan de app), met behulp van gedownloade of online muziek. IDOL 3 staat klaar om te feesten. Altijd. Overal.

Hit Me With Your Best Shot

Gaan stappen in de stad. Een straatscène in de nacht. Samenkomen met vrienden. IDOL 3 heeft het geknipt. Een hogeresolutie-, 13-Mpxl camera achter met een groot diafragma voor bij zwak licht. Een camera aan de voorkant met een brede (84°) kijkhoek voor selfies waar de hele bende op staat. Fast Face Focus-software detecteert gezichten in 0,15 seconden. Scherpe HDR realtime video met 30 beelden per seconde. Auto Scene Detection past automatisch het contrast, belichting en kleuren aan om telkens weer, onder alle omstandigheden, de beste foto’s te maken.

I Can See Clearly Now

Even kijken wat de score is. Dat tekstbericht lezen. Je ogen samenknijpen is niet nodig, zelfs niet bij fel zonlicht. Technicolor Color Enhance-technologie biedt uitstekende kleurweergave. Het scherm met hoge definitie geeft gebruikers een perfect zicht vanuit alle hoeken en door zijn verhoogde helderheid zorgt het voor kristalheldere leesbaarheid buiten, zelfs in fel zonlicht. Wat je een win-winsituatie zou kunnen noemen.

Rock Your World

En tussen haakjes, IDOL 3 heeft het helemaal, zelfs ondersteboven. De interface die zichzelf altijd weer bijstelt. Zelfs bij het uitvoeren van een kickflip met links achter. Of bij het rommelen in een tas vol make-upspullen en dossiers van het werk.

Pak de telefoon beet hoe je maar wilt. Inderdaad: 100% omdraaibaar. Een oproep beantwoorden, surfen op het web, een foto maken en muziek mixen met de rechterkant naar boven of ondersteboven. Het maakt niet uit welke kant gebruikers op gaan, hun scherm zal hen altijd recht aankijken.

Nu verkrijgbaar in goud, zilver en donkergrijs.

IDOL 3 WEBSITE:

http://idol3.alcatelonetouch.com

PERSRUIMTE:

http://www.alcatelonetouch.com/global-en/news

 

Over ALCATEL ONETOUCH

ALCATEL ONETOUCH ontwikkelt en verdeelt wereldwijd een groeiend gamma mobiele en internet producten die ontworpen zijn om zo uniek te zijn als hun gebruikers. ALCATEL ONE TOUCH, één van ‘s werelds 10 grootste producenten van mobiele telefoons en één van de sterkst groeiende, vereenvoudigt de toegang tot de hedendaagse mobiele levensstijl dankzij kleurrijke en gebruiksvriendelijke toestellen uitgerust met technologieën die gebruikers het meest nodig hebben en dit aan aantrekkelijke prijzen.

ALCATEL ONETOUCH is een merk van TCL Communication, een privé-bedrijf dat genoteerd staat op de beurs van Hong Kong (2618.HK) en dat eigendom is van TCL Corporation, één van ‘s werelds grootste bedrijven in de sector van consumentenelektronica.

Het merk ALCATEL ONETOUCH staat al 20 jaar lang synoniem voor ononderbroken innovatie en kwaliteit in de sector van mobiele telefonie voor het brede publiek. Het smartphone gamma ALCATEL ONETOUCH profiteert van deze kennis waardoor er unieke producten aan toegankelijke prijzen kunnen worden aangeboden.

Voor extra informatie kunt u terecht op www.alcatelonetouch.com

Contacteer ons
Over Blue Chilli

Blue Chilli
Rue d'Alost - 7-11 - Aalststraat
1000 Bruxelles/Brussel