HERINNERING: Uitnodiging Persconferentie 30 juni: ‘Welke toekomst voor Europa na de verkiezingen van 25 mei?’ door Christopher Dembik, analist Saxo Bank

Brussel, 26 juni 2014 - Géraud Missonnier, CEO van Saxo Bank Belgium, heeft het genoegen u uit te nodigen op maandag 30 juni om 10 uur voor een persconferentie over de toekomst van Europa en over Tradingfloor, de tool voor financiële en economische analyse van Saxo Bank.

Christopher Dembik behaalde het diploma ‘Sciences Po’ in Parijs en is in Frankrijk een veelgevraagde analist om commentaar te geven bij de financiële actualiteit. Meer details over Christopher Dembik vindt u hier.

Dit onderwerp was de laatste tijd een materie die vaak aan bod kwam, maar Christopher Dembik staat op een erg originele manier stil bij de gevolgen van deze verkiezingen in heel Europa en zal weten te verrassen met zijn persoonlijke analyse. Verder staat hij stil bij het voortbestaan van de monetaire unie en verkent hij de pistes van mogelijke hervormingen.

Deze conferentie vindt plaats in het Frans. Christopher Dembik zal op vragen antwoorden in het Frans en Engels.

Voor individuele interviews met Christopher Dembik is tijd voorzien op 30 juni in de namiddag of op 1 juli in de voor- en namiddag.

Gelieve hiervoor vooraf contact op te nemen met communicatiebureau Blue Chilli: info@bluechilli.be of telefonisch op 0495 30 29 99.

 

PRAKTISCHE INFO :

Plaats: IT Tower – Louizalaan 480 – 1050 Brussel.

Datum: maandag 30 juni 2014. Persconferentie met Christopher Dembik van 10u tot 12u met aansluitende een cocktail. Interviews vanaf 16u diezelfde dag of op 1 juli.

Voor meer details of specifieke vragen kunt u ons altijd contacteren.

Wij hopen alvast u te mogen verwelkomen.

 

Over Saxo Bank Belgium

Opgericht in 1992 door Kim Fournais en Lars Seier Christensen, is Saxo Bank (www.saxobank.com) de specialist in online trading en beleggingen, die haar cliënten de mogelijkheid biedt om hun portefeuille van financiële activa te beheren via SaxoTrader, SaxoWebTrader en SaxoMobileTrader. Als Europese bank sinds 2001 is Saxo Bank vandaag uitgegroeid tot de tweede grootste bank in Denemarken op vlak van beurswaarde en is het wereldleider op gebied van Forex. Saxo Bank telt meer dan 120 White Label Clients, duizenden IB’s (introducing brokers) en honderdduizenden klanten in meer dan 180 landen. Saxo Bank realiseerde in 2011 een nettobankproduct van 475 miljoen € (83 miljoen € nettoresultaat) en voert voor gemiddeld 20 miljard dollar transacties uit per dag. Saxo Bank, waarvan de hoofdzetel zich in Kopenhagen bevindt, heeft vestigingen in onder meer het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Zwitserland, Singapore, Spanje, Australië, Japan, China, Italië, Dubai, Tsjechië, Nederland, Rusland en België.

Sinds de start in oktober 2011 is Saxo Bank Belgium ingeschreven bij de Nationale Bank van België (de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel,www.nbb.be). Ze stelt particulieren, banken en makelaars in staat om te beleggen in deviezen, FX-opties, Forward FX, CFD’s voor aandelen/indexen/grondstoffen en andere derivaten, via haar online beleggingsplatformen. De beleggingsplatformen zijn beschikbaar rechtstreeks via Saxo Bank of via een netwerk van internationale partners. Saxo Bank Belgium behoort voor 100% toe aan de Deense Saxo Bank. 

Contacteer ons
Over Blue Chilli

Blue Chilli
Rue d'Alost - 7-11 - Aalststraat
1000 Bruxelles/Brussel