WATCH: ALCATEL ONETOUCH presenteert een complete lijn van topdesign Smartwatches — betaalbaar en voor alle gebruikers

Brussel

  • Slanke hoogwaardige smartwatches in verschillende stijlen voor alle smaken
  • Vol sensoren en apps waarmee gebruikers hun dagelijkse activiteiten kunnen volgen
  • Verbinding met Android en iOS smartphones, om muziek te spelen, berichten te ontvangen en meer
  • Lange batterijduur met ingebouwde USB-verbinding om moeiteloos op te laden

Het ziet eruit als een horloge en voelt als een horloge maar het kan heel wat meer. ALCATEL ONETOUCH introduceert de WATCH, een smartwatch die topkwaliteit biedt met een elegant design voor een zeer toegankelijke prijs. Met deze nieuwe WATCH maakt ALCATEL ONETOUCH niet alleen de laatste verbindingstechnologie beschikbaar voor zoveel mogelijk consumenten. Het smartphonemerk biedt de WATCH aan voor een fractie van wat die bij anderen kost, en heeft daaraan zijn designexpertise toegevoegd in deze serie van hoogwaardig afgewerkte smartphones die beantwoorden aan de eisen van wie op zoek is naar iets wat er net zo uitziet en voelt als een traditioneel horloge.

“Het heet draagbaar, dus wilden we iets maken dat prettig zou zijn om te dragen,” zei Chief Marketing Officer van ALCATEL ONETOUCH Dan Dery. “Het wijzerplaatdeel en het bandje zijn plat, zoals bij een gewoon horloge, maar het heeft de multifunctionaliteit van een smartwatch.

De ALCATEL ONETOUCH WATCH is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen[1] — sportief dieprood/vulkaanzwart, vrouwelijk egaal wit, klassiek chroom/donkergrijs en elegant metaalwit — en er zijn materialen in gebruikt als geborsteld chroom, hars met microtextuur en wit roestvrij staal. Deze keuze in afwerkingsmodellen staat ervoor garant dat ze zowel mannen als vrouwen zal aanspreken – zoals steeds legt ALCATEL ONETOUCH zich erop toe producten op de markt te brengen die in ieders behoeften voorzien.

Niet alleen keuze en stijl: de WATCH biedt ook velerlei fitnessfuncties en kan via Bluetooth verbonden worden met Android- en iOS-smartphones.

Volgt activiteit gebruiker

De WATCH zit vol sensoren: de hartslagmonitor is discreet ingewerkt in de onderkant van het wijzerplaatdeel; er is ook een acceleratiemeter, gyroscoop, hoogtemeter en e-kompas.

Met de WATCH kunnen gebruikers ook hun slaapcyclus registreren, welke afstand ze hebben afgelegd, hoeveel stappen ze hebben gezet en hoeveel calorieën verbrand. Voor hun fitnessdoelstellingen kunnen gebruikers het activiteitenoverzicht van de WATCH raadplegen.

Multimedia-afstandsbediening en smartphoneberichten

Als de smartwatch verbonden is met een smartphone, bezorgt ze gebruikers berichten, updates van sociale media en trilt ze als gebruikers te ver bij hun smartphone uit de buurt raken.

Bij aanraking van het scherm van de WATCH wordt de afstandsbediening voor multimedia geactiveerd. Gebruikers kunnen muziek afspelen, op afstand foto’s maken met hun smartphone of die laatste laten afgaan om te weten waar hij is.

Eenvoud in gebruik is ingebouwd

De WATCH is compatibel met aan aantal ALCATEL ONETOUCH smartphones uit de HERO-, IDOL- en POP-series, en veder met elke smartphone die draait op Android 4.3 of hoger en op iOS 7 of hoger. Ze is stof- en waterdicht, en heeft een lang meegaande batterij.

Nu we het toch over de batterij hebben, de WATCH heeft een slimme USB-oplader die in het bandje verwerkt is, heel eenvoudig in het gebruik. ALCATEL ONETOUCH biedt een smartwatch die schoonheid combineert met functionaliteit en dat voor een kleine prijs. Daarmee vervult het zijn zelfgekozen opdracht om de allernieuwste technologie binnen ieders bereik te brengen, voor een prijs van 139,99€.

Technische specificaties

DESIGN

Dikte van wijzerplaatdeel: 10.5 mm

Diameter van wijzerplaatdeel: 41.8 mm

Dikte van polsbandje: 3.5 mm

Breedte van polsbandje: 20 mm

DISPLAY

1.22”, 262K

VERBINDING

Bluetooth 4.0

CHIPSET

STM429

BATTERIJ

210mAh

Gaat 2-5 dagen mee

Opladen duurt ongeveer een uur

FEATURES

Acceleratiemeter

Gyroscoop

Hoogtemeter

Hartslagsensor

E-kompas

NFC tag

Trillingsmotor

IP67 (waterdicht)

COMPATIBILITEIT

WATCH is compatibel met Android 4.3 of hoger en met iOS 7 en hoger

HERO 2

IDOL X+

IDOL 2 MINI

IDOL 2

POP D SERIES

POP S SERIES

POP M SERIES

                                                     

Over ALCATEL ONE TOUCH

ALCATEL ONE TOUCH ontwikkelt en verdeelt wereldwijd een groeiend gamma mobiele en internet producten die ontworpen zijn om zo uniek te zijn als hun gebruikers. ALCATEL ONE TOUCH, één van ‘s werelds 10 grootste producenten van mobiele telefoons en één van de sterkst groeiende, vereenvoudigt de toegang tot de hedendaagse mobiele levensstijl dankzij kleurrijke en gebruiksvriendelijke toestellen uitgerust met technologieën die gebruikers het meest nodig hebben en dit aan aantrekkelijke prijzen.

ALCATEL ONE TOUCH is een merk van TCL Communication, een privé-bedrijf dat genoteerd staat op de beurs van Hong Kong (2618.HK) en dat eigendom is van TCL Corporation, één van ‘s werelds grootste bedrijven in de sector van consumentenelektronica.

Het merk ALCATEL staat al 20 jaar lang synoniem voor ononderbroken innovatie en kwaliteit in de sector van mobiele telefonie voor het brede publiek. Het smartphone gamma ONE TOUCH profiteert van deze kennis waardoor er unieke producten aan toegankelijke prijzen kunnen worden aangeboden.

Voor extra informatie kunt u terecht op www.alcatelonetouch.com.  

[1] De WATCH zal alleen beschikbaar zijn in zwart/rood en wit voor de lancering in België.

Contacteer ons
Over Blue Chilli

Blue Chilli
Rue d'Alost - 7-11 - Aalststraat
1000 Bruxelles/Brussel